Spoedvertaling van hoge kwaliteit

Wilt u een tekst dringend laten vertalen? Translavic is het professionele vertaalbureau dat altijd voor u klaar staat. Wij vertalen van en naar alle Europese talen, evenals van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks. U kunt volledig vrijblijvend een offerte aanvragen voor een dringende vertaling en wij doen u zo snel mogelijk een aanbod.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een spoedvertaling
 
Translavic heeft voor onder meer de volgende organisaties spoedvertalingen uitgevoerd:

Damen-logo
IDS-logo
WTT-logo
siemens-logo
safan-darley-logo
united-content-logo

 

Dringend een document laten vertalen? Zo garandeert Translavic een hoge kwaliteit

Dankzij de volgende werkwijze garanderen wij een hoogkwalitatieve spoedvertaling.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler zet uw tekst om in zijn of haar moedertaal. Translavic heeft een uitgebreid netwerk aan vertalers in talrijke talen en vakgebieden en kan snel de juiste vertaalspecialist inzetten op uw tekst.

 

2. Revisie: er wordt snel geschakeld met een tweede vertaler die de vertaling tegen het origineel toetst en waar nodig verbeteringen aanbrengt.

 

3. Kwaliteitscontrole. De manager voor uw project voert ten slotte een korte eindcontrole uit. Hij of zij ziet erop toe dat de spoedvertaling in overeenstemming is met uw wensen, doelen en instructies.

 
Als u een tekst snel voor eigen gebruik wilt laten vertalen en de tekst niet op publicatieniveau hoeft te zijn, dan is het toepassen van machinevertaling bij stap 1 wellicht een geschikte manier om tijd te besparen. De revisiestap wordt dan uitgevoerd door een menselijke post-editor. U leest hier meer over op onze pagina over machinevertaling en post-editing.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een spoedvertaling
 

De voordelen van een professionele spoedvertaling door Translavic

Translavic heeft het volgende in huis voor een correcte en snelle vertaling.

Onze medewerkers vertalen altijd naar hun moedertaal. We zetten dus altijd native speakers in voor uw spoedvertaling.

De vertalers van Translavic maken gebruik van professionele CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases voor een optimale consistentie. Deze software helpt om consequent dezelfde termen in de vertaling te gebruiken. Op deze manier kunnen wij in korte tijd grote volumes tekst op een hoogkwalitatieve wijze vertalen.

We beschikken over een uitgebreid team van vertalers met expertise in diverse sectoren. Daardoor worden de juiste terminologie, stijl en finesse voor uw vertaling gehanteerd.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau dat u als opdrachtgever de zorg rond het vertaalproces, indien gewenst, volledig uit handen neemt.

Hebt u interesse in een spoedvertaling door Translavic? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo snel mogelijk een aanbod tegen een scherpe prijs. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een spoedvertaling