Webshop vertalen

Professionele webshopvertaling voor succes in het buitenland

Wilt u met uw webshop een internationaal publiek bereiken? Een correcte en wervende vertaling van uw webshop is cruciaal voor succes in het buitenland. Translavic werkt met een uitgebreid team van ervaren vertalers die op vakkundige wijze webteksten omzetten en altijd naar hun moedertaal werken. Ons vertaalbureau is ISO 17100- en ISO 18587-gecertificeerd en wij vertalen van en naar alle Europese talen. Tevens beschikt Translavic over de expertise voor vertalingen van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.

Nieuwsgierig naar de klanten van Translavic? Bekijk enkele van de opdrachtgevers voor wie wij vertaalwerk uitvoeren.
 
Bekijk referenties

 

Wij zijn u graag van dienst bij zowel grote als kleine vertaalprojecten. We zijn in staat het volledige vertaalproces voor u te verzorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We houden rekening met uw wensen en denken mee met uw doelen.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vertalen van uw onlinewinkel? Vraag dan nu een prijsvoorstel aan en we doen u zo spoedig mogelijk een aanbod. Ook als uw website dringend moet worden vertaald, bent u bij Translavic aan het juiste adres.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Professionele webshopvertaling door Translavic

Om in het buitenland succesvol te zijn met uw onlineshop, is het ten eerste essentieel dat uw webteksten in de doeltaal 100% correct zijn. Daarnaast is het belangrijk dat uw teksten de juiste snaar raken en even wervend zijn als de oorspronkelijke teksten. Translavic is een professioneel vertaalbureau dat u graag ondersteunt om van uw webwinkel een internationaal succes te maken. Wij bieden u de volgende voordelen.

Onze webshopvertalers vertalen webteksten altijd naar hun moedertaal. Wij zetten dus altijd native speakers in voor de vertaling van uw onlineshop. Moedertaalsprekers kennen de connotatie van woorden en hanteren daardoor de juiste woordkeuze. Onze medewerkers houden ook rekening met de culturele context van termen.

Translavic beschikt over een uitgebreid team van webshopvertalers. We zijn daardoor in staat uw webshopteksten naar vele talen om te zetten. Wilt u teksten voor uw webwinkel laten vertalen naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en/of Italiaans? Wij zijn u graag van dienst! Ook vertalingen vanuit een vreemde taal naar het Nederlands voeren wij met plezier uit.

Translavic is een professioneel ISO 17100- en ISO 18587-gecertificeerd vertaalbureau met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons omvangrijke team van vertalers heeft ruime ervaring met diverse sectoren. Zo beschikken we over de expertise voor onder meer marketingvertalingen, financiële, technische en medische vertalingen. We zetten altijd vertalers in met ervaring in uw sector.

U wilt natuurlijk dat uw webwinkel in Google gevonden wordt en dat bezoekers geen lezers blijven, maar klanten worden. Wij houden daarom rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en we schrijven conversiegerichte webteksten.

We hebben ervaring met verschillende soorten webwinkelsoftware en CMS-systemen. Wilt u bijvoorbeeld uw Magento- of WooCommerce-webshop laten vertalen? Dat is voor ons geen enkel probleem.

 

Onze werkwijze voor het vertalen van uw webwinkel

Translavic hanteert het volgende, beproefde proces voor een professionele vertaling van uw onlineshop.

1. Eerste vertaling: de oorspronkelijke webteksten, bijvoorbeeld productpagina’s, artikelbeschrijvingen of blogposts, worden door de eerste vertaler naar zijn of haar moedertaal omgezet.

2. Revisie: de tweede vertaler, ook een moedertaalspreker van de doeltaal, controleert vervolgens de vertaalde teksten en brengt waar nodig verbeteringen aan.

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voert ten slotte een laatste controle uit om na te gaan of de vertaalde webshopteksten in overeenstemming zijn met uw wensen, doelen en instructies. Zo controleert de projectmanager bijvoorbeeld of de juiste toon en nuance gehanteerd zijn.

 
Hebt u interesse om uw webshop door Translavic te laten vertalen of hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Bekijk in ons talenoverzicht naar welke talen Translavic vertaalt. Zoals u hebt kunnen lezen, vertalen wij juridische documenten van en naar alle Europese talen, evenals van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.