Vertaalbureau Bosnisch

Zoekt u een vertaler Bosnisch-Nederlands of vice versa? Onze gediplomeerde vertalers zorgen voor de perfecte vertaling voor alle Bosnische teksten. Uw tekst wordt altijd vertaald door een native speaker en u kunt kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen. Ontdek wat vertaalbureau Translavic voor u kan betekenen.
 

Spoedvertaling Bosnisch

Wilt u met spoed een tekst van of naar het Bosnisch laten vertalen? Vraag dan nu vrijblijvend een spoedofferte aan en we doen u z.s.m. een voorstel.


 

Vertalers Bosnisch voor de volgende teksten

We vertalen onder meer de volgende documenten van en naar het Bosnisch. Wordt de tekst die u wilt laten vertalen niet vermeld? Vraag dan toch gerust een offerte aan en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Bosnisch

In een contract is ieder woord relevant. We zorgen daarom voor een consciëntieuze vertaling die een gelijke juridische dekking biedt als de oorspronkelijke overeenkomst.

 

Voorwaarden vertalen Bosnisch

Een succesvolle samenwerking staat of valt met goede afspraken. Translavic heeft ruime ervaring in het vertalen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.
 

Handleiding vertalen Bosnisch

Een gebruiksaanwijzing moet duidelijk en correct zijn. Translavic zorgt daarom voor heldere vertalingen die in iedere taal goed te begrijpen zijn.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen
 

 

Website of webshop vertalen Bosnisch

Ook de Bosnische onlinemarkt biedt kansen. Om deze te bereiken, mag een website in het Bosnisch niet ontbreken. We schrijven wervende webteksten die bezoekers aanzetten tot actie. Indien gewenst houden we rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We hebben ervaring met diverse contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento. Hierdoor kunnen we u het complete vertaalproces uit handen nemen.
 
Meer informatie over vertalingen van websites en webshopvertalingen.
 

Folder of brochure vertalen Bosnisch

Translavic zorgt ervoor dat uw reclamemateriaal ook in het buitenland een succes wordt. Uw tekst wordt altijd vertaald door een moedertaalspreker met een haarfijn taalgevoel. U kunt erop rekenen dat ook uw vertaalde folder de gewenste emotie overbrengt.

Jaarverslag vertalen Bosnisch

In ons team beschikken we eveneens over ervaren financiële vertalers die voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw jaarverslag zorgen.

 

Beëdigde vertaling Bosnisch

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Bosnisch? Translavic werkt met ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Bosnisch naar het Nederlands en vice versa. Wij verzorgen officiële vertalingen van onder meer notariële akten, testamenten, contracten en diploma’s. Translavic zorgt altijd voor een correcte en nauwgezette vertaling van uw document door een erkend beëdigd vertaler. U kunt hier meer over lezen op de pagina over beëdigde vertalingen.

 
 

Vertaalbureau Translavic biedt u het volgende

Wij laten u graag van de volgende voordelen profiteren.

Uw tekst wordt altijd door een vertaalprofessional vertaald naar zijn of haar moedertaal. Moedertaalsprekers hebben een haarfijn taalgevoel en houden bij uw vertaling rekening met lokale en culturele aspecten.

Wij vertalen een grote diversiteit aan teksten van het Nederlands naar het Bosnisch en vice versa. Translavic vertaalt bovendien van en naar alle Europese talen. Een vertaling van het Engels naar het Bosnisch? Vanuit het Bosnisch naar het Duits of vanuit het Frans naar het Bosnisch? Dit en meer is allemaal mogelijk bij Translavic!

We beschikken over een uitgebreid team van vertalers met expertise in diverse sectoren. Uw tekst wordt vertaald door een medewerker met de nodige ervaring zodat de correcte terminologie gebruikt wordt.

Translavic is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. We hanteren een beproefde werkwijze die een hoge kwaliteit waarborgt. Verderop op deze pagina leest u meer over onze werkwijze.

Ongeacht de aard van uw opdracht en het aantal woorden dat u wilt laten vertalen, bieden we altijd een passende oplossing.

Translavic is helemaal up-to-date met de nieuwste innovaties in de vertaalmarkt. Een machinevertaling gevolgd door een nabewerking (post-editing) kan bijvoorbeeld een interessante mogelijkheid zijn voor uw vertaling. We vertellen u daar graag meer over op de pagina machinevertaling en post-editing.

Onze vertalers worden bijgestaan door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme vertaalsoftware helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie van uw vertaling. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u bovendien op de kosten van uw vertaling. Infomeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 

We hebben Translavic leren kennen als een competente, betrouwbare en veelzijdige aanbieder, waarmee het goed en plezierig samenwerken is.
Siemens-logo
— Louis Roth
Vertaalbureau Siemens Nederland N.V.

 
 

Wist u dat…

 

Het Bosnisch is sinds 1996 een officiële taal.

In het dagelijks taalgebruik wordt zowel het Latijnse als het Cyrillische alfabet gebruikt.

Het Bosnisch bevat een relatief groot aantal Turkse, Servische en Arabische leenwoorden.

 

Vertaler Bosnisch
Onze vertalers zitten voor u klaar.

 
 

Een vertaling Bosnisch van hoge kwaliteit

We hanteren de volgende, bewezen werkwijze voor uw vertaling.

 

1. Vertaling: de eerste vertaler vertaalt uw tekst naar zijn of haar moedertaal. Een vertaling van het Nederlands naar het Bosnisch wordt dus vertaald door een native speaker Bosnisch.

 

2. Revisie: de tweede vertaler controleert de eerste vertaling tegen de brontekst. De tweede vertaler is eveneens een moedertaalspreker en brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een eindcontrole uit. Hierbij wordt onder meer gecheckt of uw vertaling in overeenstemming is met uw doelen en instructies, zoals de door u gewenste tone-of-voice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic spreekt de taal van uw branche

Dankzij een uitgebreid team en jarenlange ervaring beschikken we over expertise in veel verschillende sectoren. We zijn regelmatig actief voor onder meer de volgende branches.

 

Juridische vertaling Bosnisch

Contracten, statuten, notariële akten en andere juridische teksten worden altijd vertaald door een vertaler die ook juridisch geschoold is. We leggen de juiste nuance in uw tekst en zorgen ervoor dat het vertaalde document dezelfde juridische dekking biedt als het origineel.
 
Meer informatie over juridische vertalingen
 

Technische vertaling Bosnisch

Onze technische vertalers kennen het jargon van uw industrie. Ze hanteren daardoor de correcte terminologie en produceren heldere vertalingen van onder meer handleidingen, veiligheidsvoorschriften, automotive-teksten en technische webteksten.
 
Meer informatie over technische vertalingen
 

Marketingvertaling Bosnisch

Wilt u dat ook in het buitenland uw boodschap goed overkomt? We leggen de gewenste toon in uw vertaling zodat de juiste snaar geraakt wordt. We zorgen ervoor dat uw folders, brochures en webteksten in iedere taal goed uit de verf komen.

 

Medische vertaling Bosnisch

Translavic beschikt eveneens over ervaren medische vertalers voor de vertaling van onder meer wetenschappelijke artikelen, documenten voor klinische trials, bijsluiters, productomschrijvingen en voorlichtingsmateriaal.
 
Meer informatie over medische vertalingen
 

Financiële vertaling Bosnisch

Jaarverslagen, begrotingen, rapportages en andere financiële documenten worden door Translavic nauwkeurig en correct vertaald. Uiteraard behandelen we uw teksten discreet en indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.
 

 
Hebt u interesse om uw tekst door Translavic te laten vertalen? U kunt bij Translavic altijd kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Translavic is een ervaren vertaalbureau dat van en naar alle Europese talen vertaalt. Eveneens beschikken we over vertalers Chinees, Japans, Arabisch en Turks. Een overzicht vindt u op de pagina vertalingen voor de volgende talen.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan