Vertaalbureau Deens

Zoekt u een vertaler Deens voor de perfecte vertaling van uw tekst? Vertaalbureau Translavic verzorgt uitmuntende vertalingen van het Nederlands naar het Deens en omgekeerd. U leest op deze pagina hoe wij foutloze vertalingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. U kunt ook een gratis offerte aanvragen, waarna u snel een vrijblijvend aanbod ontvangt.
 

Spoedvertaling Deens

Moet u dringend een document laten vertalen? Vraag dan nu vrijblijvend een spoedvertaling aan en we doen u snel een voorstel.
 

 


 

Vertaalbureau Deens Nederlands met de volgende voordelen

Als klant van Translavic profiteert u van vele voordelen.

Uw tekst wordt altijd vertaald door een gediplomeerde native speaker. Hij of zij kent zijn of haar moedertaal tot in de puntjes en beschikt over een subliem taalgevoel. Daardoor is uw vertaling niet alleen grammaticaal correct, maar brengt ze eveneens de gewenste toon of emotie over.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dat betekent dat we een beproefde en bewezen werkwijze hanteren. Daarover leest u hieronder meer.

In ons uitgebreide team beschikken we over vertalers Deens-Nederlands en omgekeerd en vertalers in vele andere taalcombinaties. Wilt u een tekst van het Deens naar verschillende talen laten omzetten? Geen enkel probleem! Translavic vertaalt van en naar alle Europese en andere talen.

We bieden een passende oplossing, ongeacht de grootte van uw project. U kunt het complete vertaalproces aan ons overlaten.

Translavic heeft veel ervaring met allerlei verschillende sectoren en vakgebieden. We spreken de taal van uw markt en hanteren het juiste jargon.

Onze vertalers Deens worden bijgestaan door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze vertaalsoftware helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie van uw vertaling. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u bovendien op de kosten van uw vertaling. Infomeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Translavic is als modern vertaalbureau helemaal up-to-date met de laatste innovaties in de vertaalmarkt. Zo kan onder bepaalde omstandigheden een machinevertaling gevolgd door een nabewerking (post-editing) een interessante mogelijkheid zijn voor uw vertaling. U kunt er meer over lezen op de pagina machinevertaling en post-editing.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
 
Translavic Vertaalbureau
Onze vertalers staan voor u klaar.
 

 

Vanwege het kwaliteitswerk staat Translavic zeker bovenaan onze lijst van voorkeursleveranciers als het gaat om vertalingen.
 

IDS-logo
— Mariël Vergouwe
IDS

 
 

Beëdigd vertaler Deens

In ons team hebben we de beschikking over ervaren vertalers voor beëdigde vertalingen van het Deens naar het Nederlands en omgekeerd. Wij verzorgen officiële vertalingen van onder meer notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. Een erkend beëdigd vertaler zorgt te allen tijde voor een getrouwe vertaling van uw document. U leest meer over officiële vertalingen Deens op onze pagina over beëdigde vertalingen.
 

Weetjes over het Deens

Het Deens is grotendeels onderling verstaanbaar met het Noors en het Zweeds. Moedertaalsprekers Deens kunnen deze twee andere talen vaak redelijk goed begrijpen. Studies tonen echter wel aan dat sprekers van het Noors zowel het Deens als het Zweeds over het algemeen beter begrijpen dan dat Zweden en Denen elkaar begrijpen.

Behalve de officiële taal in Denemarken, is het Deens ook een officiële taal op de Faeröer en in Groenland, en een officiële minderheidstaal in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein.

 

Zo verzorgen we de perfecte vertaling Deens

Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau met de volgende bewezen methode voor een 100% correcte vertaling.

 

1. Vertaling: de eerste vertaler, altijd een native speaker, zet uw tekst om van of naar het Deens. We zetten alleen gediplomeerde vertalers in die hun moedertaal tot in de puntjes beheersen.

 

2. Revisie: een tweede vertaler controleert vervolgens de vertaalde tekst tegen de brontekst. De tweede vertaler is eveneens een native vertaler. Waar nodig brengt de revisor taalkundige of stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw vertaalopdracht voert ten slotte een eindcontrole uit. In deze controleronde controleert de projectmanager onder meer of de vertaling voldoet aan de afgesproken wensen en doelen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic vertaalt onder meer de volgende teksten

Onze vertalers Deens vertalen onder andere de onderstaande documenten. Staat de tekst die u wilt laten vertalen hieronder niet vermeld? U kunt in dat geval toch altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tekst.

 

Contractvertaling Deens

Bij de vertaling van een contract telt ieder woord en bovendien moet de vertaling eveneens juridisch correct zijn. De juridische vertalers van Translavic zorgen voor een getrouwe vertaling die een gelijke juridische dekking biedt als het originele document.

 

Voorwaarden vertalen Deens

Een goede samenwerking valt of staat met goede afspraken. Duidelijke voorwaarden zijn daarom essentieel. Translavic verzorgt duidelijke vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.
 

Website of webshop vertalen Deens

Hoewel Denen in het algemeen het Engels goed beheersen, kan een website of webshop in het Deens uw conversie aanzienlijk verbeteren. We zorgen voor wervende webteksten en kunnen u ook ondersteunen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We hebben ervaring met onder meer WordPress en Magento en kunnen u ondersteunen bij het volledige vertaalproces.
 
Meer informatie over het vertalen van websites en webshopvertalingen.
 

 

Handleiding vertalen Deens

Goede instructies dienen behalve taalkundig correct ook duidelijk te zijn. Voor iedere sector zorgen we voor een begrijpelijke vertaling van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of andere instructie.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen.
 

Folder of brochure vertalen Deens

Als u een wervende folder hebt die impact moet maken, dan wilt u met de vertaling natuurlijk hetzelfde effect bereiken. Kies daarom voor de native speakers van Translavic. Wist u dat de meeste van onze native vertalers Deens in Denemarken wonen? Zo blijven ze omringd door hun moedertaal, waardoor ze de gevoelswaarde van begrippen haarfijn aanvoelen en de gewenste emotie in uw tekst kunnen leggen.
 

Jaarverslag vertalen Deens

De ervaren financiële vertalers in ons team zetten alle cijfers, letters en komma’s ook in uw vertaalde jaarverslag op de juiste plaats. Uiteraard behandelen we uw document discreet en desgewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic spreekt de taal van uw branche

Met ons uitgebreide team van vertalers beschikken we over expertise in een breed spectrum aan sectoren en markten. Hieronder vindt u enkele branches waarvoor we frequent vertalingen uitvoeren. Staat uw sector niet vermeld? Neem dan toch gerust contact met ons op en we vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Juridische vertaling Deens

De juridische specialisten in ons vertaalteam beschikken over zowel taalkundige als rechtskundige kwalificaties die garant staan voor een nauwkeurige vertaling van uw document. In alle gevallen zorgen we voor een perfecte vertaling die dezelfde juridische dekking biedt als het origineel.
 
Meer informatie over juridische vertalingen.
 

Marketingvertaling Deens

Wilt u met uw brochures en folders ook in Denemarken de juiste snaar raken? Onze native vertalers hebben een uitmuntend taalgevoel waardoor uw tekst ook in het Deens het beoogde gevoel overbrengt.
 

Financiële vertaling Deens

Translavic beschikt over deskundige financiële specialisten voor de vertaling van diverse financiële documenten, waaronder prospectussen, jaarverslagen en biedingsberichten.
 

 

Technische vertaling Deens

Onze technische vertalers spreken de vaktaal van uw sector. We hanteren de juiste terminologie en verzorgen duidelijke vertalingen.
 
Meer informatie over technische vertalingen.
 

Medische vertaling Zweeds

Translavic verzorgt als ervaren medisch vertaalbureau al jaren vertalingen voor verschillende klanten in de medische sector.
 
Meer informatie over medische vertalingen.
 

 

Over Translavic

Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau dat vertalingen verzorgt van en naar alle Europese talen. Daarnaast vertalen we eveneens van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks. Een overzicht vindt u op onze pagina talen.

U kunt bij Translavic altijd een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen hebt of graag meer informatie wilt over onze vertaaldiensten, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan