Gecertificeerd vertaalbureau Ests

Doet u zaken in Estland of wilt u om een andere reden een tekst laten vertalen van of naar het Ests? Translavic is graag uw gecertificeerde vertaalpartner voor professionele vertalingen van en naar alle Europese talen. Lees hieronder wat Translavic en onze vertalers Ests u kunnen bieden.

Vertaler voor spoedvertaling Ests

Wilt u dringend een tekst laten vertalen? Bij Translavic kunt u ook terecht voor spoedvertalingen van en naar het Ests. Vraag via de button een vrijblijvende offerte aan en we doen u z.s.m. een aantrekkelijk aanbod.


 

Wilt u ook van de volgende voordelen profiteren?

Translavic biedt klanten de volgende voordelen:

Uw tekst wordt altijd vertaald door een native vertaler die bij voorkeur in het land van herkomst woont. Native speakers kennen hun moedertaal niet alleen grammaticaal door en door, maar beschikken tevens over een uitmuntend taalgevoel. Ook kennen zij de gevoelswaarde en culturele context van begrippen.

Translavic is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We volgen bewezen procedures die een hoogwaardige vertaling van uw tekst waarborgen.

We beschikken over een uitgebreid team van gediplomeerde vertalers met ervaring in verscheidene branches. We zetten vertalers in met expertise in uw sector zodat het correcte jargon toegepast wordt.

Hoe groot of klein uw opdracht ook is, we zorgen altijd voor een passende oplossing. We nemen u, indien gewenst, de complete zorg rondom het vertaalproces uit uw handen.

We behandelen uw teksten zeer discreet en desgewenst is een geheimhoudingsplicht van toepassing.

Onze vertalers Ests worden ondersteund door smart CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme software helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Daarnaast kunt u dankzij deze hulpmiddelen bij repeterende of identieke tekstdelen flink besparen op de kosten van uw vertaling.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Vaak vragen we om vertalingen voor landen waarvoor we geen interne talenkennis hebben, en dus ook geen mogelijkheden om het werk na te kijken. De feedback van klanten en sales was altijd positief, hun mening nemen we heel serieus. We kijken uit naar een verdere prettige samenwerking.

 

safan-darley-logo
— Mariël Vergouwe
International Diesel Service

 
 

Beëdigde vertaling Ests

In ons team beschikken we over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Ests naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van notariële akten, testamenten, statuten, getuigschriften en andere officiële documenten. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw tekst door een erkend beëdigde vertaler Ests. U kunt over deze service meer lezen op onze pagina beëdigde vertaling.
 

Wist u dat…

de taal Ests ook wel Estisch, Estlands of Estnisch genoemd wordt?

het Ests binnen de familie van de Finoegrische talen tot de Oostzeefinse talen wordt gerekend en de meeste Esten zonder veel moeite ook Fins kunnen verstaan?

hoewel Estland samen met Litouwen en Letland tot de Baltische staten behoort, het Ests niet verwant is met het Lets of het Litouws?

door het handelsverleden van Estland met Nederland het Ests ook leenwoorden uit het Nederlands bevat, zoals klooster, kroon en kraan?

 

Onze vertalers Ests helpen u graag bij de volgende teksten

Ons uitgebreide team van gediplomeerde vertalers is u graag van dienst bij de volgende teksten. Wordt de tekst of het document dat u wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Dan moedigen we u toch aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Graag leggen we uit wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Ests

Ieder woord telt bij de vertaling van uw contract. Onze juridische vertalers zorgen voor een consciëntieuze vertaling die een gelijke dekking biedt als het oorspronkelijke contract.
 

Voorwaarden vertalen Ests

Correcte en duidelijke voorwaarden dienen het belang van alle betrokken partijen. Als u zakendoet in Estland, staan wij u graag bij voor de vertaling van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, evenals aankoop- en verkoopvoorwaarden.

 

Folder of brochure vertalen Ests

Met een folder of brochure wilt u niet alleen indruk maken met correct taalgebruik. U wilt vooral de juiste snaar bij de lezer raken. Onze native speakers hebben een voortreffelijk taalgevoel en kennen de connotatie van woorden en begrippen. Translavic zorgt voor een wervende vertaling van uw commerciële uitingen.
 
Meer informatie over handleidingen vertalen

 

Website of webshop vertalen Ests

Estland loopt voorop met digitalisering. Wist u bijvoorbeeld dat Skype in Estland is opgericht? Wilt u met uw bedrijf de Estse markt veroveren, dan assisteren we u graag met een professionele vertaling van uw website of webshop. Onze websitevertalers schrijven wervende webteksten en desgewenst houden ze ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast hebben we ervaring met verschillende contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento.
 
Meer informatie over het vertalen van uw website
 

Handleiding vertalen Ests

Een goede instructie is bondig en duidelijk. We beschikken over een uitgebreid team van vertalers met ervaring in diverse sectoren. Zij spreken de taal van uw sector en passen het correcte jargon toe. Translavic zorgt voor een vakkundige vertaling van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of andersoortige instructie.
 
Meer informatie over het vertalen van uw handleiding
 

Jaarverslag Ests

Onze financiële vertalers zorgen voor een correcte vertaling van uw jaarverslag van of naar het Ests. We houden rekening met uw doelen en indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van toepassing.
 

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic realiseert zich dat een goede vertaling meer inhoudt dan het alleen letterlijk vertalen van woorden. Daarbij wordt effectief gecommuniceerd bij eventuele onduidelijkheden in de brontekst. Wij ervaren onze samenwerking, waarbij beide partijen hetzelfde doel voor ogen hebben, dan ook als zeer professioneel.

 

waste-treatment-technologies-logo
— Erik Lubbers
Waste Treatment Technologies

 

Hoe zorgen wij voor een professionele vertaling

Translavic hanteert de volgende werkwijze waarmee we een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen.

 

1. Eerste vertaling. In de eerste stap wordt uw tekst vertaald door de eerste vertaler. We zetten altijd moedertaalsprekers in voor uw vertaling. Een vertaling naar het Ests wordt dus uitgevoerd door een native vertaler Ests.

 

2. Tweede stap: revisie. Vervolgens wordt de eerste vertaling gecontroleerd tegen de brontekst door de tweede vertaler, ook wel revisor genoemd. Deze is eveneens een native speaker en brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole. Tot slot voert de projectmanager voor uw opdracht een kwaliteitscontrole uit. Uw projectmanager houdt hierin tevens rekening met uw wensen en instructies, zoals de gewenste schrijfstijl.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
 
Translavic vertaalbureau werkwijze
Onze werkwijze waarborgt een hoge kwaliteit van uw vertaling.
 

Translavic spreekt de taal van uw sector

We beschikken over een veelzijdig en ervaren vertaalteam met expertise in onder meer de volgende industrieën en markten. Wordt uw branche niet vermeld? Neem dan toch gerust contact met ons op en we vertellen u graag over onze ervaringen met uw sector.

 

Juridische vertaling Ests

Onze gediplomeerde, juridische vertalers Ests zitten voor u klaar. Zij zijn u graag van dienst met de vertaling van onder meer contracten, voorwaarden en juridische brieven. We zorgen ervoor dat uw vertaalde document dezelfde juridische dekking biedt als het origineel.
 
Meer informatie over het vertalen van juridische documenten
 

Marketingvertaling Ests

Onze native vertalers wonen bij voorkeur in het land van herkomst. Ze vertalen naar de taal waarmee ze zich elke dag omringen. Hierdoor onderhouden zij hun uitmuntende taalgevoel dat ze graag inzetten voor uw vertaling. Translavic zorgt voor een wervende vertaling en houdt rekening met uw doelen en instructies, zoals de gewenste tone-of-voice.
 

Technische vertaling Ests

Zoekt u een technische vertaler die het jargon van uw industrie kent? Translavic beschikt over een uitgebreid team van technische specialisten voor de vertaling van onder meer bedieningshandleidingen, veiligheidsvoorschriften, productspecificaties, instructies en andere technische documenten.
 
Meer informatie over het vertalen van technische documenten
 

 

Medische vertaling Ests

Translavic is tevens een medisch vertaalbureau voor de vertaling van medische teksten van en naar het Ests. We hebben ervaring met teksten voor zowel medici als niet-medici. Zo hebben we expertise in de vertaling van bijvoorbeeld medische studies, maar tevens in het vertalen van bijsluiters. Voor iedere doelgroep zorgen we voor een correcte en duidelijke vertaling.
 
Meer informatie over het vertalen van medische documenten
 

Financiële vertaling Ests

Ook voor een financiële vertaling zetten we alle woorden, cijfers en komma’s op de juiste plek. We passen het correcte jargon toe en houden rekening met uw doelen.
 

Wilt u uw tekst door Translavic laten vertalen? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en we doen u z.s.m. een aantrekkelijk aanbod. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie over onze vertaaldiensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Vertaalbureau Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen. Daarnaast beschikken we in ons vertaalteam over vertalers Chinees, Japans, Arabisch en Turks. Een overzicht vindt u op onze talenpagina.