Vertaalbureau Noors

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontvang snel een aantrekkelijk voorstel

Zoekt u een vertaler Noors voor een sublieme vertaling van uw tekst? De gediplomeerde native vertalers van Translavic zorgen voor een 100% correcte vertaling die aansluit bij uw wensen. Op deze pagina ontdekt u onze werkwijze en de vele voordelen van ons vertaalbureau.
 

Spoedvertaling Noors

Hebt u een tekst die z.s.m. vertaald moet worden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een spoedofferte aan en u ontvangt razendsnel een voorstel.

 

 


 

Profiteer ook van de volgende voordelen

Als klant profiteert u van de volgende punten.

Translavic is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Deze certificering betekent dat wij een bewezen methode gebruiken voor de vertaling van uw document. Over onze werkwijze leert u verderop meer.

Uw tekst wordt altijd vertaald door een native speaker. Zo wordt een vertaling van bijvoorbeeld het Nederlands naar het Noors vertaald door een native speaker Noors. Moedertaalsprekers zijn grammaticaal voortreffelijk onderlegd en beschikken over een uiterst verfijnd taalgevoel. Ze kennen de gevoelswaarde van begrippen door en door, waardoor ze het gewenste gevoel overbrengen in uw vertaling.

Translavic beschikt over vertalers Noors-Nederlands en vice versa, en vertalers in nog vele andere taalcombinaties. Wilt u bijvoorbeeld een brochure van het Noors naar verschillende talen laten vertalen? Bij Translavic bent u daarvoor aan het juiste adres. Uw tekst wordt altijd vertaald door een native vertaler.

Dankzij ons uitgebreide team beschikken we over expertise in vele industrieën en markten. We spreken de taal van uw branche!

De vertalers van Translavic worden bijgestaan door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme software voor vertalers helpt om consequent de juiste termen toe te passen. Op deze manier beschikt uw vertaling over optimale consistentie. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u bovendien op de kosten van uw vertaling. Infomeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Translavic is helemaal up-to-date met de nieuwste innovaties in de vertaalmarkt. Zo kan een machinevertaling gevolgd door post-editing (nabewerking) in bepaalde gevallen een goede oplossing zijn. U kunt hier meer over lezen op de pagina machinevertaling en post-editing.

We helpen u graag met zowel grote als kleine vertalingen. Hoe groot of klein ook van omvang, wij beschikken over de nodige ervaring om voor al uw vertaalopdrachten een passende oplossing te bieden.

Behalve de hierboven genoemde voordelen bieden we bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vraag een gratis offerte aan en ontdek het zelf.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Beëdigde vertaling Noors

In ons team beschikken we over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Noors naar het Nederlands en vice versa. Wij verzorgen officiële vertalingen Noors van onder meer notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. Translavic zorgt in alle gevallen voor een consciëntieuze vertaling van uw document door een erkend beëdigd vertaler. U kunt hier op onze pagina over beëdigde vertaling meer over lezen.
 
Vertaler Noors
Onze vertalers zitten voor u klaar.
 

De perfecte vertaling Noors

We hanteren de volgende, bewezen werkwijze voor uw vertaling.

 

1. Vertaling: de eerste vertaler Noors, altijd een native speaker zoals u inmiddels weet, zet uw tekst om van of naar het Noors. We zetten alleen gediplomeerde vertalers in die hun moedertaal tot in de finesses beheersen.

 

2. Revisie: een tweede vertaler checkt vervolgens de eerste vertaling tegen de brontekst. De tweede vertaler – ook wel revisor genoemd – is eveneens een native speaker. Waar nodig brengt de revisor taalkundige of stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert tot slot een eindcontrole uit. In deze controle checkt de projectmanager of de vertaling overeenkomt met de afgesproken wensen en doelen.

 
 

We hebben Translavic leren kennen als een competente, betrouwbare en veelzijdige aanbieder, waarmee het goed en plezierig samenwerken is.
Siemens-logo
— Louis Roth
Vertaalbureau Siemens Nederland N.V.

 
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wist u dat… weetjes over het Noors

Wist u dat het Noors twee standaardtalen kent: het Nynorsk (Nieuwnoors) en het Bokmål? Beide standaardtalen fungeren voornamelijk als schrijftaal.

Wist u dat het Noors nauw verwant is aan het Zweeds en het Deens? Deze talen zijn onderling redelijk verstaanbaar. Studies laten echter zien dat sprekers van het Noors zowel het Deens als het Zweeds over het algemeen beter begrijpen dan dat Zweden en Denen elkaar begrijpen.

Wist u dat het Noors een toontaal is? Deze Scandinavische taal kent twee verschillende tonen die betekenisonderscheidend kunnen zijn. Dit houdt in dat als een woord iets anders uitgesproken wordt het een compleet andere betekenis kan krijgen.

 

Vertalers Noors met expertise in de volgende sectoren

Met ons team van vertalers beschikken we over ervaring in diverse branches. Hieronder vindt u enkele van de sectoren waarin we u kunnen ondersteunen. Wordt uw branche niet genoemd? Neem dan gerust toch contact met ons op en we vertellen u graag over onze ervaring in uw markt.

 

Marketingvertaling Noors

U besteedt zorg aan uw marketinguitingen zodat ze uw doelgroep aanspreken. Dan wilt u natuurlijk dat deze in een vreemde taal ook goed scoren. Uw tekst wordt daarom altijd vertaald door een native speaker met een verfijnd taalgevoel. Onze vertalers leveren daardoor wervende teksten af die het gewenste gevoel overbrengen.
 

Technische vertaling Noors

Translavic beschikt over vertalers met ervaring in verscheidene technische sectoren. We spreken de vaktaal van uw industrie en hanteren de correcte terminologie.
 
Meer informatie over technische vertalingen
 

Juridische vertaling Noors

In een juridisch document telt ieder woord. Onze juridische vertalers Noors zorgen voor een 100% correcte vertaling die dezelfde dekking biedt als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over juridische vertalingen
 

 

Medische vertaling Noors

Translavic is eveneens een medisch vertaalbureau met een ruime ervaring in vertalingen voor zowel medisch specialisten als niet-professionals. We vertalen onder meer klinische studies, wetenschappelijke artikelen, bijsluiters bij geneesmiddelen en materiaal voor patiëntenvoorlichting.
 
Meer informatie over medische vertalingen
 

Financiële vertaling Noors

De financiële vertalers in ons vertaalteam zetten alle letters, cijfers en komma’s ook in uw vertaalde document op de juiste plaats. Uiteraard behandelen we uw document vertrouwelijk en desgewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.
 

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

We vertalen onder meer de volgende documenten

Hieronder vindt u enkele van de teksten die Translavic voor u kan omzetten.

 

Contractvertaling Noors

Wilt u een overeenkomst van of naar het Noors laten vertalen? Onze juridische vertalers zorgen voor een nauwkeurige vertaling die dezelfde juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.

 

Voorwaarden vertalen Noors

Als u zakendoet in het buitenland, dan zijn goede afspraken cruciaal. Translavic verzorgt correcte en heldere vertalingen van onder meer leveringsvoorwaarden, aankoopvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en algemene voorwaarden.
 

Handleiding vertalen Noors

Een gebruiksaanwijzing moet duidelijk zijn en kloppen. Voor uw vertaling zetten we een vertaalprofessional in met ervaring in uw sector. We gebruiken de correcte terminologie en zorgen voor een heldere vertaling.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen
 

 

Webshop of website vertalen Noors

Noorwegen is een welvarend land en als u in Noorwegen online optimaal wilt presteren, dan kan een website in het Noors niet ontbreken. We schrijven converterende webteksten en we kunnen u eveneens ondersteunen met SEO (zoekmachineoptimalisatie).
 
Meer informatie over vertalingen van websites en webshopvertalingen.
 

Jaarverslag vertalen Noors

Translavic vertaalt jaarverslagen en andere financiële documenten van en naar het Noors. Bij de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het document.
 

Folder of brochure vertalen Noors

De native vertalers van Translavic zorgen voor teksten die in iedere taal overtuigen. We zorgen ervoor dat de vertaalde tekst aanslaat bij uw doelgroep.

 
Zoekt u een vertaalbureau Noors-Nederlands? Doet u zaken in Noorwegen en wilt u teksten naar het Noors laten vertalen? Zoals u hebt kunnen lezen, bent u bij Translavic hiervoor aan het juiste adres. Ook voor andere taalcombinaties staan wij graag voor u klaar. U kunt bij ons vertaalbureau altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan