Gecertificeerd Vertaalbureau Sloveens

Wilt u teksten laten vertalen van of naar het Sloveens? Translavic is graag uw professionele vertaalpartner voor vakkundige vertalingen. We zijn ISO 17100-gecertificeerd en bieden desondanks een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt hier verder lezen over onze diensten en ook meteen een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor de vertaling van uw tekst.

Spoedvertaling Sloveens

Ook voor een spoedvertaling van of naar het Sloveens bent u bij Translavic aan het juiste adres. Vraag via de button een offerte aan voor een spoedvertaling en we doen u z.s.m. een aantrekkelijk aanbod.


 
Translavic leverde in de loop der jaren Sloveense vertalingen af aan diverse tevreden klanten, waaronder IDS.

Vaak vragen we om vertalingen voor landen waarvoor we geen interne talenkennis hebben, en dus ook geen mogelijkheden om het werk na te kijken. De feedback van klanten en sales was altijd positief, hun mening nemen we heel serieus. We kijken uit naar een verdere prettige samenwerking.

 

safan-darley-logo
— Mariël Vergouwe
International Diesel Service

 

Beëdigde vertaling Sloveens

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Sloveens naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt beëdigde vertalingen, ook wel officiële vertalingen genoemd, van onder andere notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. We zorgen altijd voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Sloveens. U kunt over deze service meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

De voordelen van vertaalbureau Translavic

Klanten van Translavic profiteren van de volgende voordelen:

Uw tekst wordt altijd vertaald door een native speaker die bij voorkeur in het land van herkomst woont. Een vertaling naar het Sloveens wordt dus uitgevoerd door een moedertaalspreker Sloveens. Niet alleen kennen native vertalers hun moedertaal door en door, zij voelen ook de culturele context en gevoelswaarde van begrippen haarfijn aan.

Translavic beschikt over een uitgebreid team van vertalers met ervaring in verschillende sectoren. Voor een deskundige vertaling zetten wij vertalers Sloveens in met expertise in uw vakgebied. We zijn er niet alleen voor vertalingen van het Nederlands naar het Sloveens en andersom, maar we werken ook met vertalers Sloveens in combinatie met bijvoorbeeld het Engels, Duits en Frans.

Translavic is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat wij beproefde procedures volgen die een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen. Over onze werkwijze kunt u verderop op deze pagina meer lezen.

We hebben ervaring met projecten van variërende omvang. Hoe groot of klein uw vertaalopdracht ook is, Translavic biedt altijd de passende oplossing waarmee we u de zorg rond het vertaalproces, indien gewenst, volledig uit handen nemen.

Ons team van Sloveense vertalers wordt geassisteerd door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme ondersteunende software helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u eveneens op de kosten van uw vertaling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden met CAT-tools voor uw vertaling Sloveens.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Leuke weetjes over het Sloveens

Het vroegste Sloveense taaldocument ooit gevonden is het manuscript Brižinski spomeniki (Freisinger Monumenten), dat in het Beierse Freising gevonden werd. Dit document ontstond rond het jaar 1000. Deze religieuze geschriften behoren tot de oudste, nog bestaande manuscripten in de Slavische taal.

Vanaf de middeleeuwen tot aan het uiteenvallen van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk in 1918, was Duits de voertaal van de adel op het grondgebied van het huidige Slovenië. Hierdoor zijn veel verbasterde Duitse woorden terug te vinden in het moderne Sloveens.

 
Translavic vertaalbureau team
Ons team van vertalers staat voor u klaar.
 

Onze vertalers Sloveens hanteren de volgende werkwijze

Dankzij onze gecertificeerde werkwijze waarborgen we een hoge kwaliteit van uw vertaling.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler vertaalt uw tekst van of naar het Sloveens. Onze vertalers zijn altijd native speakers die hun moedertaal in alle finesses beheersen

 

2. Tweede vertaling: de vertaalde tekst wordt door de tweede vertaler gecontroleerd tegen de brontekst. De tweede vertaler brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een eindcontrole uit. Uw projectmanager controleert onder meer of de vertaling overeenkomt met uw instructies en doelen, zoals de gewenste tone-of-voice.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic vertaalt de volgende teksten

We zijn u graag van dienst met de vertaling van onder meer de volgende teksten. Wordt uw tekstsoort hieronder niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op en we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Voorwaarden vertalen Sloveens

Hebt u Sloveense handelspartners? Duidelijke en correcte voorwaarden zijn in het belang van alle betrokken partijen. We staan u graag bij voor de vertaling van onder andere algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoopvoorwaarden.
 

Contract vertalen Sloveens

Onze gediplomeerde, juridische vertalers zorgen voor een consciëntieuze en juiste vertaling van uw contract van of naar het Sloveens. We houden rekening met uw wensen en het vertaalde contract dekt de gewenste juridische lading.

 

Handleiding vertalen Sloveens

Een goede handleiding is correct, bondig en duidelijk. De vertalers van Translavic spreken het jargon van uw sector en zorgen voor een vakkundige vertaling van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of andersoortige instructies.
 
Meer informatie over handleidingvertalingen

 

Website of webshop vertalen Sloveens

Als u de Sloveense onlinemarkt wilt betreden, dan mag een website of webshop in het Sloveens niet ontbreken. Onze websitevertalers Sloveens schrijven wervende en converterende webteksten die aansluiten bij uw doelgroep. Ook houden we desgewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie en hebben we ervaring met diverse contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento.
 
Meer informatie over websitevertalingen
 

Folder of brochure vertalen Sloveens

Uw folder moet ook in een vreemde taal de juiste snaar raken. Onze native vertalers voelen de connotatie van begrippen haarfijn aan en schrijven pakkende teksten voor uw folder of brochure.
 

Jaarverslag vertalen Sloveens

Onze financiële vertalers zetten alle letters, cijfers en komma’s ook in uw vertaalde jaarverslag op de juiste plek. We hanteren de correcte stijl en terminologie en houden rekening met de doelstellingen van uw bedrijf.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic heeft expertise in de volgende sectoren

Met ons uitgebreide netwerk van vertalers beschikken we over expertise in de volgende industrieën en markten. Ontbreekt uw sector? Laat het u er niet van weerhouden om toch contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over onze ervaringen in uw sector.

 

Juridische vertaling Sloveens

We beschikken over een ervaren team van gediplomeerde vertalers voor de vertaling van diverse juridische documenten. We zorgen ervoor dat het vertaalde document dezelfde lading dekt als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over juridische vertalingen
 

Technische vertaling Sloveens

Onze technische vertalers zitten voor u klaar voor de vertaling van bedieningshandleidingen, veiligheidsvoorschriften, productspecificaties, instructies en andere technische documenten. Translavic creëert heldere vertalingen en hanteert het jargon van uw industrie.
 
Meer informatie over technische vertalingen
 

Marketingvertaling Sloveens

Een marketingvertaling draait niet alleen om een taalkundig correcte tekst, maar ook om het juiste gevoel. Onze vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal en kennen daarom de gevoelswaarde van begrippen als geen ander. Voor een wervende marketingvertaling bent u bij Translavic aan het juiste adres.
 

 

Medische vertaling Sloveens

Translavic is tevens een medisch vertaalbureau dat diverse medische teksten vertaalt voor verschillende doelgroepen. Wij hebben bijvoorbeeld ervaring met de vertaling van medische studies voor specialisten, maar eveneens met de vertaling van bijsluiters voor patiënten. Voor iedere doelgroep zorgt Translavic voor een passende vertaling in de juiste stijl en met de juiste vaktermen.
 
Meer informatie over medische vertalingen
 

Financiële vertaling Sloveens

De financiële vertalers van Translavic zijn u graag van dienst voor de vertaling van onder meer jaarverslagen, fiscale rapportages, douanedocumenten en financiële bedrijfsadviezen. We zetten alle letters en cijfers op de juiste plek en garanderen vertrouwelijkheid van uw documenten.
 

U kunt bij Translavic geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor de vertaling van uw tekst. Als u vragen hebt of als u meer informatie wilt over onze vertaaldiensten, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een professioneel vertaalbureau dat vertalingen uitvoert van en naar alle Europese talen. Tevens vertalen we van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.