Vertalen van documenten

Translavic is het professionele vertaalbureau voor de vertaling van diverse soorten documenten. We beschikken over een uitgebreid team van geschoolde vertalers met ruime ervaring in diverse branches. Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen, evenals van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks. Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u een document laten vertalen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en we doen u zo snel mogelijk een aanbod. Ook voor een spoedvertaling zijn wij u graag van dienst.
 


 

Wij hebben de projectmanagers van Translavic en het vertalersteam leren kennen als zeer efficiënte, betrouwbare en innovatieve partners met de vereiste expertise om aan onze verwachtingen te voldoen. We waarderen de inzet aan de kant van Translavic, de snelle reacties, het partnerschap en de feilloze levering van kwaliteitsvertalingen voor de duizenden online artikelen en vele gedrukte publicaties die we uitbrengen.

— Karl Ferrand
Publicatiebureau van de Europese Unie
 
Translavic heeft tevens voor onder meer de volgende bedrijven diverse vertalingen uitgevoerd:
 

siemens-logo
safan-darley-logo
WTT-logo
Damen-logo
IDS-logo
IDS-logo

 

Translavic vertaalt de volgende documenten

Ons team van vertalers heeft expertise in diverse branches en specialismes. Zo vertalen wij onder meer de onderstaande documenten. Wilt u een document laten vertalen dat hier niet wordt genoemd? Neem dan toch vrijblijvend contact met ons op en we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Handleiding vertalen

Een gebruiksaanwijzing dient altijd correct en duidelijk te zijn. Translavic zorgt voor een heldere vertaling van uw instructies waarmee uw doelgroep vooruit kan.
 
Meer informatie over vertaling van een handleiding
 

Medisch document vertalen

Translavic beschikt over de benodigde expertise voor het vertalen van diverse soorten medische documenten voor zowel professionals als niet-professionals.
 
Meer informatie over medische vertalingen
 

Juridisch document vertalen

Eén incorrect vertaald woord kan grote gevolgen hebben voor de rechtsgeldigheid van een juridisch document. Daarom zetten wij altijd geschoolde en ervaren juridische vertalers in.
 
Meer informatie over juridische vertalingen
 

Technisch document vertalen

Of het nu gaat om technische handleidingen, brochures of webteksten, ICT-, software-, automotive-, of elektrotechnische vertalingen, onze technische vertalers zijn u graag van dienst.
 
Meer informatie over technische vertalingen
 

Voorwaarden vertalen

Onze juridische vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van verscheidene soorten voorwaarden, zoals algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden.
 

Cv laten vertalen

Wilt u uw curriculum vitae professioneel laten vertalen en hiermee een goede indruk maken op uw mogelijke nieuwe werkgever? Translavic zorgt voor een indrukwekkende cv-vertaling.
 

 

Kamer van Koophandel-documenten vertalen

Wilt u een uittreksel van de Kamer van Koophandel naar het Engels of een andere taal laten vertalen? Wij zorgen voor een consciëntieuze vertaling van uw Kamer van Koophandel-uittreksel.
 

Financieel document vertalen

Onze financiële vertalers zetten alle woorden en cijfers van uw financieel document vlekkeloos om naar bijvoorbeeld het Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans.
 

Jaarverslag vertalen

Translavic beschikt over de financiële expertise voor een nauwkeurige en professionele vertaling van uw jaarverslag.
 

Artikel vertalen

Het laten vertalen van wetenschappelijke of andersoortige artikelen vergt diepgaande kennis van het desbetreffende vakgebied. Translavic heeft deze deskundigheid voor u in huis.
 

Folder of brochure vertalen

Een aansprekende folder of brochure verdient een wervende vertaling. Translavic vertaalt al uw marketinguitingen, waarbij we de boodschap van uw folder helder overbrengen.
 

Contract vertalen

Wilt u een contract laten vertalen naar het Engels, Duits of Frans? Wij zorgen voor een compleet correcte vertaling van het oorspronkelijke contract.
 

Scriptie vertalen

Translavic beschikt over ervaren scriptievertalers. Deze zorgen dat de kwaliteit van uw harde werk ook in de vertaalde scriptie goed naar voren komt.
 

 
Offerte voor de vertaling van uw document
 

Uw document laten vertalen door Translavic biedt de volgende voordelen

 

Een professionele vertaling door ons vertaalbureau biedt u de volgende voordelen.

De medewerkers van Translavic vertalen altijd naar hun moedertaal. We zetten dus native speakers in die de connotatie en finesse van woorden en begrippen haarfijn aanvoelen.

Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau en we hanteren beproefde processen en beste praktijken om de kwaliteit van uw vertaling te waarborgen.

We beschikken over een uitgebreid team van ervaren vertalers met expertise in diverse vakgebieden.

Translavic biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

We assisteren u graag met zowel kleine als grote vertaalprojecten. Onze projectmanagers zijn in staat om u alle zorg rond het vertaalproces uit handen te nemen.

Onze vertalers maken gebruik van CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases voor optimale consistentie. De software helpt om consequent dezelfde termen in de vertaling toe te passen. Het opbouwen van een vertaalgeheugen helpt om herhalende of identieke tekstdelen te signaleren en eensluidend te vertalen. Hiermee kunt u bovendien op de kosten besparen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Onze werkwijze voor het vertalen van uw document

Translavic hanteert het volgende proces om een hoge kwaliteit van uw documentvertaling te waarborgen.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler zet het originele document om naar zijn of haar moedertaal.

 

2. Revisie: het vertaalde document wordt getoetst door de tweede vertaler, waarbij de oorspronkelijke tekst in acht wordt genomen. De revisor brengt waar nodig verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een laatste controle uit en ziet erop toe dat het vertaalde document in overeenstemming is met uw wensen, doelen en instructies.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 
Translavic vertaalbureau Portugees
Ons team van vertalers staat voor u klaar!
 

Hebt u interesse om uw document door Translavic te laten vertalen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij doen u zo snel mogelijk een scherp aanbod. Ook voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij vertalen onder meer naar de volgende talen en vice versa. Zoals u hebt kunnen lezen, vertalen wij documenten van en naar alle Europese talen. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor vertalingen van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.

 

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan