Vertalen

In welke branche u ook actief bent, wij zetten de vertalers in met de juiste ervaring en specialisatie. Op die manier weet u zeker dat uw vertaalde tekst op de juiste manier wordt geïnterpreteerd. U kunt daardoor andere markten aanspreken en een grotere doelgroep bereiken. Bekijk voor welke talen wij u van dienst kunnen zijn.

Translavic zet uitsluitend professionele vertalers in die een relevante vertaalopleiding of taalopleiding op universitair niveau en de nodige praktijkervaring hebben. Daarnaast vertalen ze altijd naar hun moedertaal en wonen ze bij voorkeur in hun geboorteland. Zo hebt u via Translavic toegang tot een netwerk van de beste taalspecialisten in heel Europa die bijzonder goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun taal.

Translavic helpt u graag in de volgende branches en met de volgende producten

Hieronder vindt u een overzicht van de branches waarin Translavic actief is en de producten die wij vertalen. Deze lijst wordt binnenkort uitgebreid. Staat uw branche of product er niet bij? Neem dan toch contact met ons op en we vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.


Medische vertaling

Translavic vertaalt medische teksten voor zowel professionals als niet-professionals.

Meer informatie


Technische vertaling

Translavic beschikt over een uitgebreid team met expertise in technische vertalingen.

Meer informatie

Translavic is u graag van dienst met het vertalen van en naar de volgende talen

Deze pagina is onder constructie en de talen die u hieronder vindt, zijn slechts enkele van de talen die wij aanbieden. Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen, evenals Chinees, Japans, Arabisch en Turks.


Vertaling Engels

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een vertaling van of naar het Engels. Bij Translavic bent u aan het juiste adres.

Meer informatie