Diensten

Website vertalen

Laat uw website professioneel vertalen voor een internationaal succes Als u over de grenzen onderneemt, is uw website of webshop bij uitstek uw visitekaartje voor..

Lees meer →
Handleiding vertalen

Translavic is een professioneel vertaalbureau met de expertise voor het vertalen van diverse soorten handleidingen, gebruiksaanwijzingen en instructies. We beschikken over een uitgebreid team van..

Lees meer →
Overige diensten

Taaltraining Hebt u buitenlandse werknemers in dienst of wilt u uw managers voorbereiden op een uitzending naar het buitenland? Translavic verzorgt taaltrainingen op maat. Copywriting..

Lees meer →
Tolken

Waar u ook zaken doet, wij hebben mensen op locatie die naast hun moedertaal vloeiend uw taal spreken en ondersteuning bieden tijdens gesprekken met uw..

Lees meer →
Software- en websitelokalisatie

U wilt met uw software of website een buitenlandse markt bereiken? Translavic kan u van dienst zijn bij het geschikt maken van uw product voor..

Lees meer →
Drukproefcontrole

Onze taalspecialisten werpen nog een laatste blik op uw opgemaakte tekst voordat deze gedrukt wordt of online gaat. Worden alle speciale karakters correct weergegeven en..

Lees meer →
Reviseren

Twee paar ogen zien meer dan één. Bij Translavic worden vertalingen standaard gereviseerd door een tweede vertaler. Deze stap is altijd bij de prijs inbegrepen…

Lees meer →
Vertalen

In welke branche u ook actief bent, wij zetten de vertalers in met de juiste ervaring en specialisatie. Op die manier weet u zeker dat..

Lees meer →
Webshop vertalen

Professionele webshopvertaling voor succes in het buitenland Wilt u met uw webshop een internationaal publiek bereiken? Een correcte en wervende vertaling van uw webshop is..

Lees meer →
Medisch vertaalbureau

Translavic is een professioneel vertaalbureau met expertise in medische vertalingen voor onder meer klinische onderzoeksorganisaties, farmaceutische bedrijven en producenten van medische apparaten en hulpmiddelen. We..

Lees meer →
Beëdigde vertaling

Zoekt u een beëdigde vertaler voor de vertaling van een officieel document? Translavic is een gecertificeerd en ervaren vertaalbureau met een uitgebreid team van beëdigde..

Lees meer →
Vertalen van documenten

Translavic is het professionele vertaalbureau voor de vertaling van diverse soorten documenten. We beschikken over een uitgebreid team van geschoolde vertalers met ruime ervaring in..

Lees meer →
Vertaalbureau voor machinevertaling en post-editing

Translavic werkt samen met gerenommeerde aanbieders van vertaaltechnologie en is op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van machinevertaling. U kunt bij..

Lees meer →
Juridische vertaling

Translavic is uw professionele en ervaren partner voor het vertalen van juridische documenten, bijvoorbeeld notariële akten en contracten. Onze medewerkers beschikken over diepgaande, specialistische kennis..

Lees meer →
Spoedvertaling van hoge kwaliteit

Wilt u een tekst met spoed laten vertalen? Translavic is het professionele vertaalbureau dat altijd voor u klaar staat. Wij vertalen van en naar alle..

Lees meer →
Technische vertaling

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau voor een technische vertaling? Translavic beschikt over een team van ervaren vertalers met uitgebreide expertise in technische..

Lees meer →