Nieuws

Plunet Summit 2018 – hoe technologie helpt kwaliteit te bewaken
24 mei 2018

Iryna Nikolayeva, senior projectmanager bij Translavic, was vandaag een van de sprekers tijdens de Plunet Summit 2018 in Berlijn. In een sessie getiteld Job Feedback..

Lees meer →
Loopbaanadvies voor aanstormend talent
24 april 2018

Afgelopen week was Translavic vertegenwoordigd op een banenbeurs, georganiseerd door de Universiteit van Wrocław. Studenten van alle faculteiten konden zich daar laten inspireren en informeren..

Lees meer →
Agnieszka Boudeau in dienst bij Translavic
01 maart 2018

Ons team is recentelijk weer uitgebreid met een nieuwe collega! Senior Accountmanager Agnieszka Boudeau zal zich bij Translavic bezighouden met het ontwikkelen van klantrelaties en..

Lees meer →
Ewa Posecka als sociaal vertaler opgenomen in kwalificatiesysteem Stad Antwerpen
13 februari 2018

Eind 2017 stelde onze collega Ewa Posecka zich beschikbaar als sociaal vertaler informatieve vertalingen Nederlands-Pools bij Integratie en Inburgering Antwerpen (Atlas), een agentschap dat namens..

Lees meer →
Translavic wint aanbesteding Toerisme Vlaanderen
22 december 2017

Afgelopen oktober kregen we het goede nieuws dat de aanbestede vertaalopdracht van de dienst Toerisme Vlaanderen gegund is aan Translavic. Deze opdracht heeft betrekking op..

Lees meer →
Versterking van ons PM-team
06 november 2017

Afgelopen oktober verwelkomde Translavic weer nieuwe collega’s in het projectmanagementteam in Wrocław – twee jonge toppers, beiden met een passie voor het Nederlands. Hopelijk hebt..

Lees meer →
Bezoek van een tevreden klant
26 oktober 2017

Recentelijk rondde Translavic met goed gevolg 2 omvangrijke vertaalprojecten af in opdracht van en in samenwerking met het bedrijfsinterne vertaalbureau van Siemens Nederland N.V. Het..

Lees meer →
Translavic wint aanbesteding van het Publicatiebureau van de EU
09 oktober 2017

Op 1 augustus 2017 tekende Translavic een raamovereenkomst met het Publicatiebureau van de Europese Unie. De overeenkomst heeft betrekking op vertaal- en revisiewerk voor de..

Lees meer →