Nieuws

Versterking van ons PM-team
06 november 2017

Afgelopen oktober verwelkomde Translavic weer nieuwe collega’s in het projectmanagementteam in Wrocław – twee jonge toppers, beiden met een passie voor het Nederlands. Hopelijk hebt..

Lees meer →
Bezoek van een tevreden klant
26 oktober 2017

Recentelijk rondde Translavic met goed gevolg 2 omvangrijke vertaalprojecten af in opdracht van en in samenwerking met het bedrijfsinterne vertaalbureau van Siemens Nederland N.V. Het..

Lees meer →
Translavic wint aanbesteding van het Publicatiebureau van de EU
09 oktober 2017

Op 1 augustus 2017 tekende Translavic een raamovereenkomst met het Publicatiebureau van de Europese Unie. De overeenkomst heeft betrekking op vertaal- en revisiewerk voor de..

Lees meer →
Plunet Summit 2017
27 juli 2017

Op 1 en 2 juni werd op een prachtige locatie aan de Spree-oever in het zonnige Berlijn de eerste internationale conferentie voor Plunet-gebruikers gehouden: Plunet..

Lees meer →
Voorkomen is beter… ergonomie op de werkplek
03 juli 2017

In navolging van recente bedrijfsinitiatieven op het gebied van gezondheid en fitness, zette Translavic in juni de trend door met een ergonomieworkshop op het werk…

Lees meer →
Orsolya Farkas 10 jaar in dienst, Anna Morawska viert 5-jarig jubileum
16 juni 2017

Translavic is al meer dan 12 jaar in bedrijf. Een paar collega’s in het huidige team hebben zelfs de avontuurlijke beginjaren nog meegemaakt. Leuke bijkomstigheid:..

Lees meer →
RUN, TRANSLAVIC, RUN!
29 mei 2017

Op 20 mei nam Translavic voor het tweede achtereenvolgende jaar deel aan een sponsorloop voor bedrijven (5×5 km estafette) in Wrocław, Polen. Het team met..

Lees meer →
Arbeidsvitaminen
01 mei 2017

De lente lijkt nu toch echt te zijn begonnen. Om volop van de voordelen van dit mooie seizoen te kunnen genieten is bij Translavic in..

Lees meer →