Nieuws

Topprestatie
19 juli 2019

Ook buiten het werk zoeken de collega’s van Translavic elkaar geregeld op. Het liefst ondernemen ze dan samen iets actiefs. En vorige week bleek dat..

Lees meer →
Vertalen naar het Nederlands alstublieft… ja, maar welk Nederlands?
03 juni 2019

Onze Vlaamse projectmanager Tijs is slavist, blogger en taalliefhebber pur sang. Hij schreef over een aantal in het oog springende verschillen tussen het Vlaamse Nederlands..

Lees meer →
5 fouten die je niet wilt maken met je internationale webshop
23 mei 2019

Een gastblog van Translavic op Twinkle Digital Commerce over wat je wel en vooral ook niet moet doen als je met je website de internationale..

Lees meer →
Translavic neemt deel aan SDL LSP Partner Program
21 januari 2019

In december 2018 trad Translavic toe tot het SDL LSP Partner Program. SDL is een vooraanstaand speler op het gebied van vertaaltechnologie. Via het partnerprogramma..

Lees meer →
Translavic vertegenwoordigd tijdens SlatorCon Zurich 2018
29 november 2018

Op 29 november reisde algemeen directeur Jeroen Hesp af naar Zwitserland voor SlatorCon Zurich 2018, een evenement voor senior professionals uit bedrijven actief in de..

Lees meer →
Nieuw talent
12 september 2018

Ons team is recentelijk weer uitgebreid met drie nieuwe medewerkers! Agnieszka Krzesak, Sebastiaan Janssen en Hiba Traifeh zijn eind augustus als projectmanager begonnen bij Translavic…

Lees meer →
Translavic Polska viert 10-jarig bestaan
20 juni 2018

Afgelopen februari was het precies 10 jaar geleden dat het tweede Translavic-kantoor werd opgericht in de Poolse stad Wrocław. Half juni werd dit feit uitbundig..

Lees meer →
Translavic aan de start bij estafette Wrocław 2018
25 mei 2018

Het is inmiddels een mooie Translavic-traditie aan het worden: een team van fanatieke lopers verscheen op zaterdag 19 mei jl. aan de start van de..

Lees meer →