Nieuws

Translavic werkt door
19 maart 2020

Om de gezondheid van medewerkers te beschermen en om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken de teamleden van Translavic zo veel mogelijk thuis…

Lees meer →
De 15 populairste vertaalzoekopdrachten in Google
25 februari 2020

Als vertalers zijn we natuurlijk benieuwd naar wat voor vertaalvragen er leven onder de mensen. Daarom hebben we onderzocht wat de 15 meest gezochte vertalingen..

Lees meer →
Als Nederlander zakendoen in Vlaanderen? Test nu uw Vlaams!
08 januari 2020

Wilt u met uw bedrijf de grens oversteken en de Belgische markt veroveren? Ook al spreken we in Nederland en Vlaanderen officieel Nederlands, toch communiceren..

Lees meer →
Missers met merknamen
13 december 2019

Een gastblog van Translavic over waarom je goed moet nadenken over je merknaam voordat je er de buitenlandse markt mee op wilt: 5 merknamen die..

Lees meer →
De fijne nuances van taal (een artikel in het Engels)
05 november 2019

Language Sensitivities Developing intercultural sensitivity has become of critical importance as different societies create and maintain increasing cultural, economic, political and social relationships across the..

Lees meer →
Dubbele audit: Translavic gecertificeerd voor ISO 17100 en ISO 18587
15 oktober 2019

Dubbel feest na een intensieve auditdag op 20 september jl.: Translavic viert maar liefst twee behaalde certificaten. Sinds 2015 is Translavic gecertificeerd volgens de internationale..

Lees meer →
Drie methoden om WordPress-websites te vertalen
10 oktober 2019

Als u een website of webshop in WordPress hebt waarmee u de buitenlandse markt op wilt, is het belangrijk om meteen de meest geschikte aanpak..

Lees meer →
Nieuwe onlinecursus in het post-editen van machinevertaling
02 september 2019

Translavic lanceert een nieuw eLearning-programma voor vertalers. De eerste onlinecursus zal vertalers trainen in het post-editen van machinevertaling. Doel van de cursus is om vertalers..

Lees meer →