01 mei 2017

Arbeidsvitaminen

De lente lijkt nu toch echt te zijn begonnen. Om volop van de voordelen van dit mooie seizoen te kunnen genieten is bij Translavic in de laatste week van april een nieuw initiatief gelanceerd: Health Week. Doel: het bevorderen van een gezonde levensstijl onder teamleden, van wie de meesten overigens al behoorlijk bewust omgaan met gezondheid en goede voeding. Dit event viel dan ook zeker in goede aarde.

Het idee is simpel: op kantoor werd een grote kist neergezet, bomvol met verschillende soorten groente en fruit die collega’s met elkaar konden delen. Ook al zijn groente en fruit voor iedereen dagelijkse kost, toch riep dit initiatief veel enthousiasme op. Helemaal omdat er – naast een vers en aantrekkelijk assortiment – ook een splinternieuwe blender op kantoor werd geïntroduceerd voor het bereiden van heerlijke sapjes en smoothies. De variaties waren eindeloos en slechts afhankelijk van de creativiteit en de smaakpapillen van de makers. Er werd volop geëxperimenteerd en geproefd.

Het initiatief werd op prijs gesteld in het team. Regelmatig kwam iemand even een stuk groente of fruit scoren of een glas smoothie wegslurpen. Al die groene en gezonde producten hebben vast en zeker gezorgd voor een ware vitaminebom en energieboost voor onze afweersystemen. Goede gewoontes om vast te houden in de toekomst!

Trek gekregen na het lezen van dit artikel? Pak zelf ook gerust een gezonde snack. 🙂