20 mei 2016

Op uw plaatsen, klaar, af!

Team Translavic_Bieg Firmowy
Adrenalinerush, stromen positieve energie, ultieme inspanning, afzien, endorfine en enorme voldoening: allemaal elementen die om de hoek kwamen kijken op een zonnige middag in de mooie groene omgeving van het Olympisch Stadion in Wrocław. Voeg daarbij de mogelijkheid om mensen in nood te helpen en om tegelijkertijd een middag door te brengen in goed gezelschap van medesportievelingen en enthousiaste supporters – een perfecte mix!

Afgelopen weekend nam Translavic deel aan een groot sportevenement, een bedrijvenloop die jaarlijks in Wrocław wordt georganiseerd en waar dit jaar wel 5000 lopers, samen goed voor 1000 loopteams, op afkwamen. Het vijf koppen tellende Translavic ‘Deadliners Team’, bestaande uit Anna, Mirjam, Justyna, Agnieszka en Sébastien, verscheen dapper aan de start van een 5×5 km estafetteloop die met succes en binnen een bevredigende tijd werd uitgelopen. Alle Translavic-lopers verbraken hun persoonlijke records op de 5 kilometer. De blijdschap hierover was aan de finish duidelijk van hun gezichten af te lezen. Weken van intensieve training wierpen hun vruchten af.

Aan de bedrijvenloop was een goed doel gekoppeld: een deel van de inschrijfgelden kwam ten goede aan een organisatie die kinderen met een handicap ondersteunt. Daarbij werd het evenement aangegrepen om een gezonde en actieve leefstijl onder werknemers te promoten en was het tevens een mooie gelegenheid voor teambuilding. Allemaal mooie doelen die met succes ondersteund en behaald werden! Zowel de Translavic-lopers als de onmisbare supporters genoten enorm van de mooie sportmiddag. Er wordt inmiddels reikhalzend uitgekeken naar de loop van volgend jaar.