16 juni 2017

Orsolya 10 jaar in dienst, Anna viert 5-jarig jubileum

Translavic is al meer dan 12 jaar in bedrijf. Een paar collega’s in het huidige team hebben zelfs de avontuurlijke beginjaren nog meegemaakt. Leuke bijkomstigheid: rond deze tijd hebben we een aantal jubilea te vieren!

Eind mei was het precies 10 jaar geleden dat onze collega Orsolya met haar werk als freelancevertaler en universitair docent stopte en als projectmanager in dienst kwam bij Translavic. Ze maakte een groot deel van de groei en ontwikkeling van het bedrijf en het team mee. Inmiddels heeft ze vrijwel alles wat te maken heeft met vertaalprojecten al wel eens gezien en gedaan. Ze is een gewaardeerd aanspreekpunt voor met name de directe klanten van Translavic. Orsolya: van harte gefeliciteerd met je werkjubileum! We hopen je nog lang als collega in ons team te hebben.

Half juni vierde Anna haar 5-jarig werkjubileum bij Translavic. Ze had al een aantal jaren relevante werkervaring op zak toen ze in 2012 als projectmanager het team kwam versterken. Sinds het begin van haar loopbaan bij Translavic heeft ze een grote verscheidenheid aan opdrachten voorbij zien komen. Haar uitgebreide kennis over de verschillende werkzaamheden en klanten bij Translavic maken haar tot een geliefde vraagbaak onder collega’s. Gefeliciteerd, Anna, met deze mooie mijlpaal! Op naar hopelijk nog heel veel mooie jaren samenwerking.