27 juli 2017

Plunet Summit 2017

Op 1 en 2 juni werd op een prachtige locatie aan de Spree-oever in het zonnige Berlijn de eerste internationale conferentie voor Plunet-gebruikers gehouden: Plunet Summit 2017. Uiteraard wilden onze 2 Plunet-administrators Jeroen en Iryna dit niet missen. Voor Iryna was het feest: het uitstekend georganiseerde evenement viel samen met haar verjaardag, en ze kon zich geen mooier cadeau wensen dan zich 2 dagen lang te omringen met Plunet-gebruikers en zich volledig te wijden aan efficiënt vertaalmanagement. 🙂 De groep van 150 deelnemers bestond uit klanten, technologiepartners en Plunet-experts die allemaal warmliepen (niet alleen door de buitentemperatuur maar vooral ook uit enthousiasme) voor sessies waarin kennis, ervaringen en succesverhalen werden uitgewisseld, met als centraal thema effectief vertaalmanagement via Plunet.

Op het programma stonden inspirerende paneldiscussies en interessante presentaties door Plunet-gebruikers over beste praktijken voor het werken met het systeem. Er was volop gelegenheid om collega’s uit de vertaalbranche te ontmoeten en te spreken, niet alleen gedurende de conferentie maar ook later tijdens het avondprogramma in bruisend Berlijn. Ook was het fantastisch om het Plunet-team, waarmee Translavic nauw samenwerkt, persoonlijk te ontmoeten.

Plunet Business Manager draagt al vijf jaar lang in hoge mate bij aan de efficiency in het projectmanagement van Translavic. Dit marktleidende vertaalmanagementsysteem (TMS) biedt een grote variatie aan functionaliteiten, is goed in te passen in verschillende vertaalmanagement-workflows en zorgt voor optimale procesautomatisering en flexibiliteit, met alle voordelen van dien voor professionele gebruikers.