12 oktober 2015

Translavic aanwezig op ELIA’s Networking Days

Onze projectmanager Ola woonde op 1 en 2 oktober ELIA’s Networking Days bij. Hieronder haar verslag van het evenement.

‘It’s all about the vibe’ – deze woorden van een van de keynotespeakers tijdens ELIA’s Networking Days in Krakau beschreven niet alleen de verhoudingen binnen bedrijven of tussen bedrijven en hun leveranciers. Ze waren ook van toepassing op het evenement zelf. En de vibe was great! De conferentie, georganiseerd in het prachtige Krakau, bood deelnemers ruimte voor discussies en ontmoetingen met collega’s uit de vertaalwereld.

 

De presentaties en workshops, met name gericht op humanresourcesmanagement en bedrijfsorganisatie, gaven niet alleen de gelegenheid om te luisteren naar experts in verschillende vakgebieden, maar ook om ideeën uit te wisselen, uitdagingen te tackelen en oplossingen te bespreken. Ze gaven een verhelderend inzicht in hoe bepaalde kwesties in andere bedrijven worden aangepakt en zetten op een inspirerende manier aan tot actie.

De tijd tussen de sessies werd ook goed benut. Gesprekken en discussies tussen deelnemers werden voortgezet in de pauzes. Het was onmogelijk om alleen te zijn in het gezelschap, er was altijd wel een interessant persoon in de buurt bereid tot een goed gesprek. Verschillende bedrijven presenteerden hun diensten. Van besprekingen over alledaagse uitdagingen met mensen en technologie tot bijpraten tussen oud-collega’s en vrienden – de ruimte gonsde zo van de gesprekken dat het soms lastig was om deelnemers stil te krijgen voor een volgende sessie. Een echt netwerkevenement dus!