18 december 2014

Translavic laat taal al 10 jaar werken!

 De maand december is bij uitstek geschikt voor terugblikken en feestelijke momenten. Dit jaar heeft de laatste maand van het jaar voor ons team een extra bijzonder tintje: het is eind december 10 jaar geleden dat Ewa Posecka en Jeroen Hesp Translavic oprichtten. In de loop van de afgelopen jaren is vertaalbureau Translavic uitgegroeid tot een belangrijke speler op de vertaalmarkt, met gerespecteerde klanten in binnen- en buitenland, een succesvolle vestiging in Polen, een internationaal team en een netwerk van gekwalificeerde taalspecialisten in meer dan 40 landen.

In het jaar 2015 zullen we het 10-jarig jubileum vieren. Uiteraard doen we dat met ons team, en daarnaast zullen we er ook op andere manieren bij stilstaan. We willen onze klanten laten zien hoe mooi taal als instrument is. Een vreemde taal hoeft geen hindernis te zijn, taal biedt ook kansen. Een springplank om een anderstalige markt of doelgroep te bereiken. Van uitzendkracht tot ingenieur, van ambtenaar tot marketeer, van advocaat tot arts, van offshore-specialist tot EU-functionaris – onze klanten hebben via onze vertalingen ervaren wat taal voor hen kan doen. Ze hebben kunnen zien dat taal werkt en leeft. Translavic laat een vreemde taal voor u werken!

 

We gaan ver in onze dienstverlening. En we gaan verder. Met liefde nog zeker 10 jaar, maar eigenlijk het liefst voor onbepaalde tijd. We voelen ons goed bij wat we doen. Uw vertrouwen en medewerking maakten het afgelopen decennium tot een succes. Op naar de toekomst!