21 januari 2019

Translavic neemt deel aan SDL LSP Partner Program


In december 2018 trad Translavic toe tot het SDL LSP Partner Program. SDL is een vooraanstaand speler op het gebied van vertaaltechnologie. Via het partnerprogramma kan Translavic bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve SDL LSP Partner-events en heeft het toegang tot het SDL LSP Partner-gedeelte op de online SDL Community. Hier is nuttige informatie te vinden en er kan met andere SDL-LSP-partners van gedachten worden gewisseld.

Een belangrijk voordeel dat het SDL LSP Partner Program met zich meebrengt, is dat we onze freelancevertalers 35% korting mogen geven op de aankoop van SDL Trados Studio 2019 Freelance- en SDL Trados Studio 2019 Freelance Plus-licenties (zowel nieuwe licenties als upgrades van bestaande licenties). Als freelancers gebruikmaken van de SDL LSP Partner-korting bij de aanschaf van een nieuwe licentie, ontvangen ze tevens gratis een SDL Trados Studio 2019 eLearning-training en een SDL Trados Studio 2019 Getting Started Level 1-certificeringstraject (inclusief cursusmateriaal, voorbeeldbestanden en examens). Dit biedt freelancevertalers die nieuw zijn met SDL Trados Studio de mogelijkheid om vertrouwd te raken met deze vertaaloplossing. Vervolgens kunnen ze ervoor kiezen om zich door SDL te laten certificeren.

Ben je freelancer en wil je graag in aanmerking komen voor korting op een licentie, of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via careers@translavic.eu.