Vertaalbureau Chinees

Hebt u zakelijke activiteiten in China, importeert u producten of bent u de Chinese markt aan het verkennen? Heldere communicatie en goede afspraken zijn cruciaal voor succes in China. Vertaalbureau Translavic staat u daarom graag bij voor de vertaling van diverse documenten van en naar het Chinees. Vraag een vrijblijvende offerte aan, plan een kennismakingsgesprek in of lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Spoedvertaling Chinees

Wilt u een tekst met spoed laten vertalen van of naar het Chinees? We doen u graag snel een vrijblijvend, aantrekkelijk voorstel.


 

Beëdigde vertaling Chinees

We beschikken over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Mandarijn naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt beëdigde vertalingen van onder meer bankgaranties, jaarverslagen, octrooien en andere officiële documenten. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigd vertaler Chinees. U kunt over deze dienst meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 
 

 

Waarom vertaalbureau Translavic

Wij bieden u het volgende:

Uw tekst wordt altijd vertaald door een moedertaalspreker. Als u een document wilt laten vertalen naar het Mandarijn, dan wordt dit vertaald door een native speaker Mandarijn. Moedertaalsprekers zijn grammaticaal voortreffelijk onderlegd en ze beschikken over een uitstekend taalgevoel. Hierdoor leggen zij de juiste finesses in uw vertaling.

Translavic is niet alleen een vertaalbureau Chinees-Nederlands, maar vertaalt van en naar een grote verscheidenheid aan talen. Hebt u een vertaling nodig van het Chinees naar het Duits, van het Engels naar het Chinees of van het Frans naar het Chinees? Bij Translavic bent u aan het juiste adres.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat wij bewezen methoden hanteren voor een perfecte vertaling.

We beschikken over een uitgebreid team met ervaring in diverse branches. We zetten altijd een vertaler in met ervaring in uw industrie. Translavic spreekt de taal van uw branche.

Translavic staat u graag bij voor zowel kleine als grote vertaalopdrachten. Voor ieder project bieden we een passende oplossing. Ook zijn we in staat u te ontlasten door het gehele vertaalproces uit uw handen te nemen.

Onze vertalers maken gebruik van CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme vertaalsoftware zorgt voor optimale consistentie in uw vertaalde tekst. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u bovendien op de kosten van uw vertaling. Infomeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Translavic is helemaal up-to-date met de laatste innovaties in de vertaalmarkt. Zo kan een machinevertaling gevolgd door een nabewerking (post-editing) een interessante mogelijkheid zijn voor uw vertaling. U kunt hier meer over lezen op de pagina machinevertaling en post-editing.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Wist u dat…

 

de taal ‘Chinees’ eigenlijk niet bestaat, maar een verzamelnaam is van 14 talen waaronder het Mandarijn?

het Mandarijn gerekend naar het aantal moedertaalsprekers de grootste taal ter wereld is? Maar liefst 910 miljoen mensen spreken het Mandarijn als moedertaal.

er naar schatting ongeveer 100.000 verschillende karakters bestaan in het Mandarijn? Gelukkig worden er in modern, alledaags Mandarijn ‘slechts’ 2.500 karakters gebruikt.

 
 

Wat vertalen wij?

Translavic vertaalt onder meer de volgende teksten. Wordt de tekst die u wilt laten vertalen niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op. We leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Voorwaarden vertalen Chinees

Goede en duidelijke afspraken zijn in eenieders belang als u zaken doet in China. Translavic zorgt voor heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden en leverings-, verkoop- en aankoopvoorwaarden.
 

Handleiding vertalen Chinees

Een gebruiksaanwijzing moet duidelijk zijn en kloppen. Voor iedere taal schrijven we daarom een begrijpelijke handleiding.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen.
 

Contractvertaling Chinees

Bij de vertaling van een contract telt ieder woord. Onze juridische vertalers verzorgen consciëntieuze vertalingen van overeenkomsten.
 

 

Jaarverslag vertalen Chinees

Wilt u een jaarverslag of ander financieel document laten vertalen van of naar het Chinees? We zorgen dat ook in de vertaling alle letters, cijfers en komma’s op de juiste plaats staan.
 

Websitevertaling Chinees

Wilt u de online markt in China bereiken? Dan kan een website in het Mandarijn natuurlijk niet ontbreken. Onze vertalers houden rekening met lokale gebruiken en regels en leggen de juiste tone-of-voice en de gewenste emotie in uw webteksten.
 
Meer informatie over het laten vertalen van websites
 

Brochure- en foldervertaling Chinees

Onze native vertalers zorgen dat ook uw vertaalde brochures en folders goed uit de verf komen.
 

 
 

Onze werkwijze voor de perfecte vertaling

Wij gebruiken de volgende, gecertificeerde procedure voor de vertaling van uw tekst.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler, een moedertaalspreker, zet uw tekst om van of naar het Mandarijn. We zetten alleen professionele vertalers in die hun moedertaal tot in de finesses beheersen.

 

2. Revisie: hierna checkt een tweede vertaler de vertaalde tekst tegen de brontekst. De tweede vertaler is eveneens een moedertaalspreker. Waar nodig brengt de revisor verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een eindcontrole uit. In deze controle checkt de manager of de vertaling overeenkomt met de afgesproken wensen en doelen.

 

We hebben Translavic leren kennen als een competente, betrouwbare en veelzijdige aanbieder, waarmee het goed en plezierig samenwerken is.
Siemens-logo
— Louis Roth
Vertaalbureau Siemens Nederland N.V.

 
 

Een vertaalbureau dat van alle markten thuis is

Dankzij ons uitgebreide team van vertalers hebben we ervaring in verscheidene sectoren. We beschikken over expertise voor vertalingen in onder meer de volgende branches.

 

Juridische vertaling Chinees

Translavic produceert heldere en correcte vertalingen van onder meer handleidingen, gebruiksaanwijzingen en andere technische instructies.
 
Meer informatie over het laten vertalen van juridische teksten
 

Technische vertaling Chinees

Wilt u een technische instructie, handleiding of productspecificaties laten vertalen? De technische vertalers van Translavic zorgen voor duidelijke vertalingen.
 
Meer informatie over het laten vertalen van technische teksten
 

Medische vertaling Chinees

Translavic is een professioneel vertaalbureau dat eveneens vertalingen biedt van diverse medische documenten voor zowel professionals als niet-professionals.
 
Meer informatie over het laten vertalen van medische teksten
 

 

Financiële vertaling Chinees

We assisteren u graag bij de vertaling van financiële teksten. Uiteraard behandelen we uw documenten discreet en desgewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.
 

Marketingvertaling Chinees

Een commerciële vertaling moet taalkundig correct zijn, maar eveneens het juiste gevoel overbrengen. Onze native vertalers zorgen voor wervende vertalingen die de boodschap goed overbrengen.
 

 
Zoekt u een vertaler Nederlands-Chinees of vice versa, of voor een andere taalcombinatie? Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen en het Chinees, Japans, Turks en Arabisch. Bent u geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt snel een voorstel. Hebt u vragen of wilt u graag meer weten over onze services? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan