Professioneel vertaalbureau Engels

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau voor vertalingen van het Engels naar het Nederlands of vice versa? Translavic beschikt over een team van gediplomeerde vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Wij zijn actief in diverse branches en zijn uw vertaalpartner voor zowel kleine als grote opdrachten. Translavic is in staat een totaaloplossing te leveren voor opdrachten van welke omvang dan ook, waarbij we u de zorg voor het vertaalproces volledig uit handen nemen. Wij bieden u daarnaast een goede prijs-kwaliteitverhouding en we zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau.

Spoedvertaling Engels

Wilt u een tekst met spoed laten vertalen van het Engels naar het Nederlands of vice versa? Vraag dan nu een offerte aan en wij doen u z.s.m. een aanbod.

 

Translavic heeft Engelse vertalingen uitgevoerd voor onder meer de volgende bedrijven.
 

safan-darley-logo
siemens-logo
WTT-logo
Damen-logo
ABU-logo
IDS-logo

 
 

Translavic BV heeft zich in korte tijd een vaste plaats weten te verwerven binnen de selecte groep vertaalbureaus waarmee het corporate Vertaalbureau van Siemens Nederland N.V. zijn projecten afwikkelt. We hebben Translavic leren kennen als een competente, betrouwbare en veelzijdige aanbieder, waarmee het goed en plezierig samenwerken is.

— Louis Roth
Vertaalbureau Siemens Nederland N.V.
 

Onze werkwijze voor vertalingen

Translavic hanteert de volgende werkwijze voor het vertalen van teksten. Door deze werkwijze waarborgen we de kwaliteit van de vertaling.

  1. Eerste vertaling: een gediplomeerde vertaler vertaalt de teksten naar zijn of haar moedertaal.
  2. Revisie: een tweede, professionele vertaler met een specialisatie in het bewuste vakgebied controleert de vertaling van uw brontekst en brengt zo nodig verbeteringen aan.
  3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager van Translavic voert een eindcontrole uit en gaat na of uw wensen in acht zijn genomen.

Bij het vertalen houden we onder meer rekening met uw instructies en de stijl die u wilt hanteren. We zetten vertalers Engels in die ervaring hebben in uw vakgebied, zodat we de correcte terminologie toepassen.
 
 
Translavic vertaalbureau Engels

Uw teksten worden met grote zorgvuldigheid vertaald.
 

Beëdigd vertaler Engels

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Engels naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder meer notariële akten, testamenten, getuigschriften en statuten. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigd vertaler Engels. U kunt meer informatie lezen op onze pagina beëdigde vertaling.
 

Wat vertaalt vertaalbureau Translavic?

Translavic vertaalt onder meer de volgende producten en artikelen.

 

Website of webshop laten vertalen

Wilt u met uw bedrijf internationaal zaken doen? Dan kan een Engelstalige versie van uw website of webshop niet ontbreken. Wij zorgen voor wervende en taalkundig correcte webteksten.

 
Meer informatie over het vertalen van websites
 

Folder- of brochurevertaling Engels

Folders en brochures moeten de juiste snaar raken bij uw potentiële klanten. Translavic zorgt voor een klinkende vertaling die aansluit bij de stijl van uw bedrijf.

 

Handleiding vertalen Engels

Wilt u handleidingen laten vertalen voor uw producten? Translavic zorgt voor een duidelijke en professionele handleiding voor uw klanten.

 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen
 

Voorwaarden vertalen Engels

Bij het vertalen van voorwaarden is het gebruik van de juiste terminologie cruciaal. We beschikken over ervaren, juridische vertalers voor het vertalen van (algemene) voorwaarden.

 

Contract vertalen Engels

Bij de vertaling van een contract is elk woord belangrijk. Onze ervaren, juridische vertalers zorgen voor de correcte terminologie zodat het vertaalde contract dezelfde dekking heeft als de oorspronkelijke bron.

 

Jaarverslag vertalen Engels

Voor een jaarverslag is het belangrijk dat de juiste toon en stijl worden gehanteerd. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in een correct jaarverslag.

 

CV vertalen Engels

Wilt u uw curriculum vitae laten vertalen naar het Engels? Wij zorgen voor een professioneel, Engels CV, waarmee u een goede indruk maakt.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

In welke branches verzorgen wij vertalingen

Translavic is actief in onder meer de volgende sectoren. Staat uw branche er niet bij? Neem dan toch gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Technische vertaling Engels

Translavic beschikt over ervaren technische vertalers Engels voor bijvoorbeeld instructies, bedienings- en gebruikershandleidingen en brochures. We hanteren de vaktaal voor uw sector en denken mee met uw doelen. U kunt bij ons terecht voor zowel een technische vertaling van het Nederlands naar het Engels als een vertaling van het Engels naar het Nederlands.

Meer informatie over technische vertalingen
 

Medische vertaling Engels

Medische vertalingen zijn er in verschillende vormen. Een vertaling kan gericht zijn op professionals en specialisten, zoals de vertaling van een wetenschappelijk artikel of rapport. Anderzijds kan een vertaling ook bedoeld zijn voor leken, zoals de vertaling van een bijsluiter. Voor beide doeleinden zorgen wij voor een duidelijke en correcte vertaling.

 
Meer informatie over medische vertalingen
 

Financiële vertaling Engels

Wilt u een financieel document laten vertalen, bijvoorbeeld een jaarverslag? Translavic beschikt over een team van vertalers met ruime ervaring in de financiële sector. We hanteren de correcte terminologie en houden rekening met de doelstellingen van het financiële document.

 

Juridische vertaling Engels

In een juridisch document is ieder woord belangrijk. Wij zorgen daarom voor een zeer zorgvuldige vertaling door een juridisch vertaler die de juiste stijl, schrijfwijze en woordkeuze hanteert. We zorgen ervoor dat de vertaalde tekst over dezelfde finesse beschikt als het oorspronkelijke document.

Meer informatie over juridische vertalingen

 

Marketingvertaling Engels

De connotatie van woorden is essentieel voor een marketingvertaling, omdat u de juiste snaar bij uw doelgroep wilt raken. Onze Engelse marketingvertalingen worden uitgevoerd door vertalers met Engels als hun moedertaal en met een goed gevoel voor stijl en creatieve vertalingen, waardoor bijvoorbeeld folders, brochures en webteksten het juiste gevoel opwekken.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan