Vertaalbureau Fins

Zoekt u een vertaler Fins voor een correcte en snelle vertaling van uw tekst? Vertaalbureau Translavic verzorgt al meer dan 15 jaar foutloze vertalingen van en naar het Fins. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of vraag direct en geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Spoedvertaling Fins

Wilt u dringend een document laten vertalen? Vraag dan nu een spoedvertaling aan en u ontvangt razendsnel een vrijblijvend aanbod.
 


 

Vertalers Fins voor onder meer de volgende teksten

Translavic beschikt over een uitgebreid team van vertalers met expertise in de volgende teksten. Wordt de tekst die u wilt laten vertalen niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op en we vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contract laten vertalen Fins

In een contract is ieder woord van waarde. We zorgen daarom voor een consciëntieuze vertaling en waarborgen dat het vertaalde contract dezelfde juridische dekking biedt als de originele overeenkomst.

 

Voorwaarden laten vertalen Fins

Als u zakendoet met een Finse organisatie dan is het in eenieders belang dat er goede afspraken op papier staan. Translavic verzorgt zorgvuldige en heldere voorwaarden in iedere taal.
 

Website of webshop laten vertalen Fins

Finnen hebben een bovengemiddelde beheersing van het Engels. Maar wilt u een zo groot mogelijk bereik op de Finse onlinemarkt, dan mag een website in het Fins niet ontbreken. Translavic produceert wervende webteksten die uw bezoekers tot actie aanzetten. Indien gewenst houden we rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We hebben ervaring met meerdere contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento.
 
Meer informatie over vertalen van websites en webshopvertalingen.
 

 

Folder of brochure laten vertalen Fins

U wilt met uw reclamemateriaal niet alleen taalkundig indruk maken, maar ook de gewenste emotie goed overbrengen. Bij Translavic wordt uw folder of brochure altijd vertaald door een native speaker die het juiste gevoel in uw teksten legt.
 

 

Handleiding laten vertalen Fins

Een gebruiksaanwijzing moet in iedere taal duidelijk zijn. Translavic beschikt over een team Finse vertalers met ervaring in diverse branches. Hierdoor gebruiken we de correcte terminologie en verzorgen we heldere vertalingen voor allerlei soorten instructies en handleidingen.
 

Meer informatie over het vertalen van handleidingen
 

Jaarverslag laten vertalen Fins

Hebt u een jaarverslag te vertalen van het Nederlands of Engels naar het Fins of vice versa? Onze financiële vertalers Fins zetten uw document nauwkeurig om, zodat alle letters, cijfers en komma’s ook in het vertaalde verslag op de juiste plek staan.

Beëdigd vertaler Fins

Ook voor een beëdigde vertaling Fins bent u bij Translavic aan het juiste adres. We verzorgen officiële vertalingen van onder andere notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. Een erkend beëdigd vertaler Fins zorgt voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document. U kunt meer informatie over officiële vertalingen vinden op onze pagina beëdigde vertalingen.

 
 

Ontdek de voordelen van ons Fins vertaalbureau

Als klant profiteert u van de volgende voordelen.

Uw tekst wordt altijd vertaald door een gediplomeerd vertaler. Bovendien vertalen de vertalers van Translavic altijd naar hun moedertaal. Als u een tekst van het Nederland naar het Fins wilt laten vertalen, dan wordt deze altijd vertaald door een Finse moedertaalspreker. Native speakers beheersen hun moedertaal in alle finesses en beschikken over een zeer ontwikkeld taalgevoel.

Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen. Wilt u een tekst van het Engels naar het Fins, het Fins naar het Duits of het Russisch naar het Fins laten vertalen? Dit is allemaal mogelijk bij Translavic! Ook beschikken we in ons team over vertalers Chinees, Japans, Arabisch en Turks.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat we beproefde procedures toepassen die een hoge kwaliteit waarborgen. Over onze werkwijze leest u verderop op deze pagina meer.

We beschikken over een uitgebreid team van vertalers met ervaring in diverse branches. Uw tekst wordt vertaald door een vertaler met kennis van uw sector.

Hoe groot of klein uw vertaalproject ook is, we bieden altijd een passende oplossing.

Onze vertalers maken gebruik van professionele Computer-Assisted Translation-software (CAT) voor optimale efficiëntie en consistentie. CAT-tools maken het mogelijk om consequent dezelfde termen in uw tekst toe te passen en eerder vertaalde delen te hergebruiken. Zo bespaart u bij herhalende of identieke tekstdelen eveneens op de kosten.

Machinevertalingen worden iedere week beter en bieden interessante mogelijkheden voor veel vertaalprojecten. Translavic is een innovatief vertaalbureau dat de laatste technologische ontwikkelingen in de vertaalwereld nauwlettend volgt. U kunt meer over dit onderwerp lezen op de pagina machinevertaling en post-editing.

Naast alle bovengenoemde voordelen bieden we ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit ontdekt u als u een vrijblijvende offerte aanvraagt.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 

Al jaren laten wij onze documentatie, met name op technisch vakgebied, door Translavic vertalen naar alle EU-talen. Door de kwalitatief goede vertalingen, de stipte leveringen en de goede communicatie is het voor ons een plezier om met Translavic samen te werken.

 

Siemens-logo
— Marlou Siemes
SafanDarley

 
 

Wist u dat…

 

Het Fins is geen Scandinavische taal maar behoort samen met het Ests tot de Oostzeefinse talen, die weer deel uitmaken van de Finoegrische talen.

Het Ests is nauw verwant met het Fins.

 

Vertaler Noors
Onze vertalers zitten voor u klaar.

 
 

Zo verzorgen we de perfecte vertaling Fins

We hanteren de volgende werkwijze om een hoge kwaliteit van uw vertaling te waarborgen.

 

1. Eerste vertaling. Uw tekst wordt vertaald door de eerste vertaler. We zetten altijd moedertaalsprekers in. Een vertaling naar het Fins wordt dus uitgevoerd door een native vertaler Fins.

 

2. Tweede stap: revisie. Hierna wordt de eerste vertaling gecontroleerd tegen de brontekst door de revisor, eveneens een native speaker. De revisor brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole. Tot slot voert de projectmanager voor uw opdracht een kwaliteitscontrole uit. Bij deze controle wordt onder meer rekening gehouden met uw wensen en instructies, zoals de gewenste tone-of-voice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Vertalers Fins met expertise in de volgende sectoren

Onze vertalers hebben ervaring met onder meer de volgende branches.

 

Technische vertaling Finss

Translavic spreekt de taal van uw sector. We gebruiken de correcte terminologie en verzorgen duidelijke vertalingen voor technische instructies, handleidingen, productspecificaties en andersoortige technische teksten.
 
Meer informatie over het vertalen van technische documenten
 

Juridische vertaling Fins

Onze juridische vertalers zijn zowel op vertaalgebied als juridisch gebied geschoold. Uw juridische documenten worden nauwkeurig vertaald en hebben in de doeltaal dezelfde juridische dekking als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over het vertalen van juridische documenten
 

Marketingvertaling Fins

Wilt u ook in Finland de juiste snaar raken met uw tekst? Onze native vertalers hebben een haarfijn taalgevoel en zorgen ervoor dat in de vertaling de gewenste boodschap goed wordt overgebracht.

 

Medische vertaling Fins

Translavic is eveneens een medisch vertaalbureau dat vertalingen verzorgt voor diverse teksten op het gebied van life sciences, voor zowel medische professionals als patiënten.
 
Meer informatie over het vertalen van medische documenten
 

Financiële vertaling Fins

De financiële vertalers van Translavic vertalen onder meer jaarverslagen, prospectussen, begrotingen en andere financiële documenten. Uiteraard behandelen we uw teksten discreet.
 

 
Bent u geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Bij Translavic kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan