Gecertificeerd vertaalbureau Hongaars

De perfecte vertaling door onze gediplomeerde vertalers Hongaars

Translavic is uw professionele vertaalpartner voor vertalingen van en naar het Hongaars. Zoekt u een vertaler voor het omzetten van teksten van het Nederlands naar het Hongaars of vice versa? We zijn u graag van dienst. Daarnaast beschikken we over native speakers voor vertalingen van en naar het Hongaars in combinatie met het Engels, Duits of Frans.
 

Spoedvertaling Hongaars

Wilt u een tekst met spoed laten vertalen? Vraag dan nu een spoedvertaling aan en we doen u snel een voorstel.
 


 

Translavic biedt u de volgende voordelen

Als u een tekst laat vertalen door Translavic dan profiteert u van de volgende voordelen.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat wij procedures volgen die de kwaliteit van uw vertaling waarborgen. Desondanks bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Translavic zet altijd native speakers in voor uw vertaling. Onze taalprofessionals vertalen altijd naar hun moedertaal. Hierdoor kennen ze de gevoelswaarde van woorden en houden ze rekening met de lokale en culturele context van begrippen.

We luisteren goed naar uw wensen en denken mee met uw doelen. We assisteren u graag met zowel kleine als grote projecten. Hoe groot of klein uw tekst ook is, wij bieden u een passende oplossing waarmee we u de complete zorg rondom het vertaalproces uit handen nemen.

Translavic beschikt over een uitgebreid team van taalprofessionals voor vertalingen van diverse producten en in verschillende branches. We zetten vertalers in met ervaring in uw branche zodat de correcte terminologie gehanteerd wordt.

Onze vertalers maken gebruik van CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze software assisteert om consequent de correcte termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Ook kunt u bij herhalende of identieke tekstdelen besparen op de kosten van uw vertaling.

 
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan
 
 

Beëdigd vertaler Hongaars

Translavic beschikt over beëdigde vertalers voor vertalingen van het Hongaars naar het Nederlands en andersom. Wij verzorgen beëdigde vertalingen van onder meer notariële en gemeentelijke akten, vonnissen, getuigschriften en emigratiedocumenten. Translavic zorgt voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend vertaler uit het Nederlandse register van beëdigde tolken en vertalers. Meer informatie over dit onderwerp vindt u op de pagina beëdigde vertaling.

 
 

Al jaren laten wij onze documentatie, met name op technisch vakgebied, door Translavic vertalen naar alle EU-talen. Door de kwalitatief goede vertalingen, de stipte leveringen en de goede communicatie is het voor ons een plezier om met Translavic samen te werken.

— Marlou Siemes
SafanDarley
 

 

Werkwijze vertaalbureau Translavic

Via de volgende procedure waarborgen we een hoge kwaliteit voor het vertalen van uw teksten.


 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler vertaalt de brontekst naar zijn of haar moedertaal. We zetten bijvoorbeeld Hongaarse native speakers in voor een vertaling van het Nederlands naar het Hongaars.


 

2. Tweede vertaling: de tweede vertaler, ook wel de revisor genoemd, controleert de vertaalde tekst tegen de brontekst en brengt zo nodig stilistische en taalkundige verbeteringen aan. Ook de tweede vertaler is een native speaker.


 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert tot slot een eindcontrole uit waarbij wordt nagegaan of er rekening is gehouden met uw wensen, doelen en instructies. Zo let de projectmanager bijvoorbeeld op de gewenste tone-of-voice en stijl.

 
 

Wat vertalen wij

Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van onder meer de volgende producten en documenten. Staat de tekst die u wilt laten vertalen van of naar het Hongaars hier niet genoemd? Neem dan toch gerust vrijblijvend contact met ons op en we vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Hongaars

De juridische vertalers van Translavic hanteren de juiste terminologie en zorgen voor een nauwkeurige vertaling van uw contract met dezelfde dekking als de oorspronkelijke overeenkomst.
 

Handleiding vertalen Hongaars

Een goede handleiding is duidelijk en gemakkelijk leesbaar. Wij zorgen voor een correcte en heldere vertaling waarin we rekening houden met de doelgroep van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of instructie.
 
Meer informatie over handleiding vertalen
 

Voorwaarden vertalen Hongaars

Goede, volledige voorwaarden scheppen duidelijkheid en zorgen dat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn. Translavic vertaalt onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoopwaarden van en naar het Hongaars.

 

Folder vertalen Hongaars

Folders, brochures en andere commerciële uitingen draaien niet alleen om correcte tekst, maar vooral ook om gevoel. Onze vertalers zorgen voor wervende, pakkende vertalingen en houden rekening met de gevoelswaarde van woorden en begrippen.
 

Website of webshop vertalen Hongaars

Als u de Hongaarse markt online wilt bereiken, dan is een website in het Hongaars essentieel. Translavic zorgt voor doeltreffende vertalingen van uw webteksten. We schrijven conversiegericht en houden rekening met uw doelgroep en zoektermen.
 
Meer informatie over website- en webshopvertalingen
 

Jaarverslag vertalen Hongaars

De vertalers van Translavic zorgen voor een accurate vertaling van uw jaarverslag. We luisteren goed naar uw wensen en hanteren de juiste toon en stijl.
 

 
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan
 
Translavic heeft onder meer voor de volgende bedrijven vertalingen van en naar het Hongaars uitgevoerd:
 

siemens-logo
safan-darley-logo
WTT-logo
Damen-logo
IDS-logo
IDS-logo

 

Translavic is actief in de volgende sectoren

Ons uitgebreide team van vertalers heeft ervaring in onder meer de volgende branches. Staat uw branche hier niet bij? Dan moedigen we u aan toch contact op te nemen en we vertellen u graag over onze ervaring in uw sector.

 

Juridische vertaling Hongaars

Translavic beschikt over een omvangrijk team van gediplomeerde, juridische vertalers voor het omzetten van diverse juridische documenten en teksten. Elke woord telt in een juridisch document. De vertalers zorgen daarom voor een accurate vertaling die een gelijke dekking heeft als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over juridisch vertalen
 

Technische vertaling Hongaars

Wij zijn u graag van dienst voor het vertalen van technische teksten, bijvoorbeeld technische specificaties, brochures, handleidingen, gebruiksaanwijzingen of andersoortige instructies. Onze vertalers hanteren de vaktaal voor uw sector en zorgen voor een heldere vertaling.
 
Meer informatie over technisch vertalen
 

Marketingvertaling Hongaars

Bij marketinguitingen spelen niet alleen correcte taal en spelling, maar ook gevoel een belangrijke rol. Native speakers kennen de connotatie en culturele context van begrippen als geen ander. Onze creatieve vertalers zorgen dat uw vertaalde brochures, folders of webteksten goed uit de verf komen.
 

 

Financiële vertaling Hongaars

Wilt u dat in uw financiële vertaling alle woorden, cijfers en komma’s ook op de juiste plek staan? Onze ervaren financiële vertalers houden rekening met de gepaste stijl en uw doelstellingen. Ook hanteren zij de juiste terminologie voor een correcte vertaling.
 

Medische vertaling Hongaars

Translavic beschikt over de expertise voor het vertalen van diverse medische teksten. Wij vertalen bijvoorbeeld wetenschappelijke artikelen en klinische trials voor specialisten. Daarnaast hebben we ervaring met het vertalen van medische teksten voor patiënten, zoals bijvoorbeeld bijsluiters. Voor alle doeleinden zorgen wij voor een nauwkeurige en duidelijke vertaling.
 
Meer informatie over medisch vertalen
 

 
U kunt bij Translavic een offerte opvragen, waarna u snel en zonder verplichtingen een voorstel ontvangt. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie over onze vertaaldiensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
 
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan
 
Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau dat van en naar alle Europese talen vertaalt. Wij vertalen van en naar onder andere het Engels, Frans, Pools en Russisch.