Gecertificeerd vertaalbureau Kroatisch

Translavic is uw professionele vertaalpartner voor de vertaling van teksten van en naar het Kroatisch. Ons uitgebreide team van ervaren vertalers beschikt over expertise in diverse sectoren en soorten teksten. Zoekt u een vertaler Kroatisch? Vraag een vrijblijvende offerte aan of lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Spoedvertaling Kroatisch

Moet u urgent een tekst van of naar het Kroatisch laten vertalen? Vraag dan nu een spoedvertaling aan en we doen u z.s.m. een vrijblijvend aanbood.
 


 
Translavic voerde in de afgelopen jaren Kroatische vertaalopdrachten uit voor meerdere tevreden opdrachtgevers, waaronder IDS.
 

Vaak vragen we om vertalingen voor landen waarvoor we geen interne talenkennis hebben, en dus ook geen mogelijkheden om het werk na te kijken. De feedback van klanten en sales was altijd positief, hun mening nemen we heel serieus. We kijken uit naar een verdere prettige samenwerking.

— Mariël Vergouwe
International Diesel Service
 

Beëdigde vertaling Kroatisch

We beschikken over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Kroatisch naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt beëdigde vertalingen van notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften en andere officiële documenten. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Kroatisch. U kunt over deze service meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

Als klant profiteert u van de volgende voordelen

Als klant geniet u de volgende voordelen bij de vertaling van uw tekst.

Translavic zet voor de vertaling van uw tekst altijd native vertalers in die bij voorkeur in het land van hun moedertaal wonen. Een vertaling naar het Kroatisch wordt dus uitgevoerd door een native speaker Kroatisch. Native vertalers beheersen niet alleen de spelling en grammatica van hun moedertaal volledig. Zij beschikken tevens over een uitstekend taalgevoel en kennen de gevoelswaarde van begrippen.

Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met betrouwbare procedures voor hoogwaardige vertalingen. Desondanks bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De taalprofessionals in ons uitgebreide netwerk beschikken over ervaring in een grote diversiteit aan sectoren. Translavic zorgt voor vakkundige vertalingen en spreekt de taal van uw sector.

Of u nu veel of weinig woorden te vertalen hebt, Translavic heeft de benodigde ervaring om uw teksten professioneel om te zetten in de gewenste taal en zorgt voor een maatwerkoplossing voor uw opdracht. Op die manier nemen we u de complete zorg rondom het vertaalproces uit handen.

Onze vertalers Kroatisch worden bijgestaan door intelligente CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme software helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Ook kunt u dankzij CAT-tools bij herhalende of identieke tekstdelen besparen op de kosten van uw vertalingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden met deze software.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Leuke weetjes over het Kroatisch

Kroaten kenden van de 12e tot en met het begin van de 20e eeuw hun eigen, glagolitisch alfabet. Vandaag de dag wordt het Kroatisch met het bij ons bekende Latijnse alfabet geschreven.

Kroatisch, Servisch en Bosnisch zijn onderling verstaanbaar en worden door menig linguïst gezien als varianten op dezelfde taal. Officieel zijn het wel afzonderlijke talen. Translavic werkt voor het Kroatisch uitsluitend met taalprofessionals die met deze variant als moedertaal zijn opgegroeid.

 
Translavic vertaalbureau vertaalt van en naar alle Europese talen
Translavic vertaalbureau vertaalt van en naar alle Europese talen.
 

Onze werkwijze voor uw vertaling van of naar het Kroatisch

We hanteren de volgende, gecertificeerde werkwijze waarmee we een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen.

 

1. Eerste vertaling. Uw tekst wordt door de eerste vertaler van of naar het Kroatisch omgezet. Translavic werkt altijd met native vertalers. Zo vertaalt een Kroatische moedertaalspreker teksten naar het Kroatisch. Native speakers kennen hun moedertaal als geen ander en hebben een uitmuntend taalgevoel.

 

2. Tweede vertaler. De vertaalde tekst wordt vervolgens gecontroleerd tegen de brontekst door de tweede vertaler. Deze brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole. Ten slotte voert uw projectmanager een laatste controle uit. Daarbij wordt onder meer gecontroleerd of de vertaalde tekst overeenkomt met uw doelen en instructies, zoals het hanteren van de gewenste stijl.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Onze vertalers Kroatisch vertalen de volgende teksten

Translavic is u graag van dienst bij de vertaling van de volgende teksten en documenten. Wordt het type tekst dat u wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op en we vertellen u vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Kroatisch

Laat uw contract vertalen door onze ervaren en gediplomeerde vertalers. We zorgen voor een consciëntieuze contractvertaling waarin de juiste stijl en de correcte terminologie gebruikt worden. Uw vertaalde contract dekt dezelfde lading als de oorspronkelijke overeenkomst.
 

Voorwaarden vertalen Kroatisch

Duidelijke en correcte voorwaarden zijn in het belang van alle betrokken partijen. Doet u zaken in Kroatië? Translavic vertaalt onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, aankoopvoorwaarden en verkoopvoorwaarden van en naar het Kroatisch.

 

Handleiding vertalen Kroatisch

Een instructie dient duidelijk en correct te zijn. We zorgen daarom voor heldere en foutloze vertalingen van handleidingen, gebruiksaanwijzingen en andere instructies die aansluiten bij de beoogde lezers.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen

 

Website en webshop vertalen Kroatisch

Met een Kroatische website bereikt u de Kroatische online markt. Onze websitevertalers schrijven vlotte en converterende webteksten die aanslaan bij uw doelgroep. Ook houden we desgewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie) en hebben we ervaring met verschillende contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento.
 
Meer informatie over het vertalen van websites en webshops
 

Folder en brochure vertalen Kroatisch

Wilt u ook in het Kroatisch de juiste snaar raken met uw folder of brochure? Translavic zorgt voor een wervende vertaling! Onze native vertalers hebben een voortreffelijk taalgevoel en kennen de culturele context van begrippen.
 

Jaarverslag vertalen Kroatisch

Onze financiële vertalers gebruiken het juiste jargon en zorgen voor een accurate vertaling van uw jaarverslag. We luisteren goed naar uw wensen, houden rekening met uw doelen en leveren een maatwerkvertaling afgestemd op uw lezersgroep.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic is actief in deze sectoren

Sinds 2004 ondersteunen we klanten in diverse sectoren. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vertalers en zetten medewerkers in met ervaring in uw industrie. Ontbreekt uw sector? We moedigen u aan om toch vrijblijvend contact met ons op te nemen. We leggen dan graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

 

Juridische vertaling Kroatisch

We beschikken over ervaren juridische vertalers die ieder woord van uw juridische document correct vertalen. We zorgen ervoor dat het vertaalde juridische document dezelfde dekking biedt als de oorspronkelijke tekst en hanteren het correcte jargon.
 
Meer informatie over het vertalen van juridische teksten
 

Technische vertaling Kroatisch

Translavic is eveneens een technisch vertaalbureau voor de vertaling van onder meer bedieningshandleidingen, veiligheidsvoorschriften, productspecificaties en andersoortige technische instructies. Onze technische vertalers Kroatisch spreken de taal van uw industrietak en zijn in staat om een duidelijke vertaling af te leveren met toepassing van de juiste vaktermen.
 
Meer informatie over het vertalen van technische teksten
 

Marketingvertaling Kroatisch

Bij een commerciële tekst draait het niet alleen om correct taalgebruik, maar ook om het overbrengen van het juiste gevoel. Onze native vertalers Kroatisch kennen de gevoelswaarde en culturele context van begrippen als geen ander. We zorgen voor een pakkende en wervende vertaling van uw marketinguitingen waarbij we rekening houden met uw doelgroep.
 

 

Medische vertaling Kroatisch

We zijn u tevens graag van dienst bij de vertaling van diverse medische teksten. Translavic vertaalt medische documenten voor zowel medici als niet-medici. Zo hebben we ervaring met de vertaling van klinische studies, maar bijvoorbeeld ook met de vertaling van voorlichtingsmateriaal voor patiënten. Voor iedere doelgroep zorgt Translavic voor een correcte en passende vertaling.
 
Meer informatie over het vertalen van medische teksten
 

Financiële vertaling Kroatisch

De financiële vertalers van Translavic zetten alle letters, komma’s en cijfers op de goede plek bij de vertaling van uw financiële document. We zijn u graag van dienst bij de vertaling van onder meer jaarverslagen, fiscale rapportages, douanedocumenten en financiële bedrijfsadviezen.
 

Hebt u interesse om uw tekst te laten vertalen door Translavic? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en we doen u zo spoedig mogelijk een aanbod. Ook als u vragen hebt of meer informatie wilt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een professioneel vertaalbureau dat diverse teksten omzet van en naar alle Europese talen. Ook verzorgen we vakkundige vertalingen van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.