Gecertificeerd vertaalbureau Litouws

Bent u op zoek naar een vertaler Litouws? Vertaalbureau Translavic vertaalbureau beschikt over native vertalers Litouws voor vertalingen van en naar het Litouws vanuit alle Europese talen. Hebt u een klein bedrijf of bent u een particuliergrote onderneming ? Voor iedere klant bieden we een passende oplossing. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Spoedvertaling Litouws

Hebt u haast met uw vertaling van of naar het Litouws? Vraag dan nu een spoedvertaling aan. We doen u snel een vrijblijvend aanbod.

 


 

Beëdigde vertaling Litouws

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Litouws naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder andere notariële akten, statuten, getuigschriften en testamenten. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Litouws. U kunt over officiële vertalingen meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

Wilt u ook van de volgende voordelen profiteren?

Translavic biedt klanten de volgende voordelen:

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We volgen bewezen procedures die een hoogwaardige vertaling van uw tekst garanderen. Verder op deze pagina leest u over onze werkwijze voor een kwalitatieve vertaling.

Uw tekst wordt altijd vertaald door een native speaker die bij voorkeur in het land van herkomst woont. Een vertaling naar het Litouws wordt dus door een moedertaalspreker Litouws omgezet. Een native speaker kent niet alleen de grammatica van zijn of haar moedertaal door en door. Moedertaalsprekers hebben tevens een uitmuntend taalgevoel en kennen de gevoelswaarde van begrippen.

Translavic spreekt de taal van uw sector. In ons uitgebreide team beschikken we over ruime vertaalervaring met diverse sectoren. We hanteren het juiste jargon en passen de correcte terminologie toe.

Geen project is te groot of te klein. Hoe weinig of veel woorden u ook te vertalen hebt, we proberen voor iedere vertaalopdracht een passende oplossing te bieden. We zijn in staat om u, indien gewenst, alle zorg rondom het vertaalproces uit handen te nemen.

Ons team van Litouwse vertalers wordt geassisteerd door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme ondersteunende software helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u op de kosten van uw vertaling Litouws. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden met CAT-tools. Ook kunt u bij Translavic terecht voor machinevertalingen en post-editing.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic heeft IDS altijd snel geholpen met kwalitatief hoogstaande vertalingen als we die nodig hadden voor Oost-Europa. Ze hebben bewezen dat ze onze branche begrijpen en oog hebben voor de context waarin de vertalingen worden gebruikt.

 

safan-darley-logo
— Mariël Vergouwe
International Diesel Service

 

Hoe vertalen wij uw teksten

We hanteren de volgende werkwijze voor het vertalen van uw document. Hiermee waarborgen we een hoogwaardige en uiteraard correcte vertaling.

 

1. Eerste vertaling. In de eerste stap wordt uw tekst vertaald door de eerste vertaler. Uw tekst wordt altijd door een native speaker naar zijn of haar moedertaal vertaald. Native vertalers beheersen hun moedertaal in alle finesses en weten daarom ook het juiste gevoel in uw tekst te leggen.

 

2. Revisie. Vervolgens wordt de vertaalde tekst nagekeken tegen de brontekst door de tweede vertaler, eveneens een native speaker. Deze brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole. Ten slotte voert Translavic’s projectmanager een eindcontrole uit. Daarbij wordt ook ge let op uw instructies, zoals de gewenste schrijfstijl.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Leuke weetjes over het Litouws

Het Litouws is van groot belang voor de historische linguïstiek, omdat het een van de meest archaïsche is van de levende Indo-Europese talen.

Tussen 1864 en 1904 verboden de Russische machthebbers om in het Litouws te onderwijzen en te publiceren. In het naburige Oost-Pruisen kende de Litouwse minderheid echter meer vrijheden. Mede hierdoor kon het geschreven Litouws overleven.

De overeenkomsten in woordenschat met het Nederlands blijkt duidelijk uit woorden als durys (deur), akys (ogen) en naktis (nacht).

 

Translavic vertaalt onder meer de volgende teksten

We assisteren u graag bij de vertaling van diverse teksten en documenten. Kunt u de tekst die u wilt laten vertalen naar het Litouws hieronder niet terugvinden? Vraag dan toch gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

 

Contractvertaling Litouws

Bij de vertaling van een contract kan ieder woord grote waarde hebben. Onze ervaren juridische vertalers zorgen voor een nauwkeurige contractvertaling, die dezelfde juridische dekking biedt als het origineel.
 

Vertaling voorwaarden Litouws

Duidelijke en correcte voorwaarden zijn in het belang van u en uw zakenpartners. Translavic biedt heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoop- en aankoopvoorwaarden.

 

Handleidingvertaling Litouws

Translavic kent de vaktaal van uw industrie of markt. We zetten vertalers in met ervaring in uw sector. We hanteren de passende terminologie en zorgen voor een heldere vertaling van uw handleiding of gebruiksaanwijzing.
 
Meer informatie over het vertalen van handleidingen

 

Folder- of brochurevertaling Litouws

Wilt u met de vertaling van uw folder of brochure het juiste gevoel overbrengen op de Litouwse markt? Onze native vertalers wonen bij voorkeur in het land van herkomst, waardoor zij hun moedertaal iedere dag spreken en horen. Hun fijne taalgevoel spreken ze aan voor uw vertaling en zorgt ervoor dat ze de juiste emotie in uw folder of brochure leggen.
 

Vertaling van jaarverslag Litouws

Onze financiële vertalers zorgen voor een professionele vertaling van uw jaarverslag, conform de IFRS (International Financial Reporting Standards). Ze hanteren de correcte financiële terminologie. Uiteraard behandelen we uw jaarverslag vertrouwelijk en indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.

Website- of webshopvertaling Litouws

Translavic vertaalt en lokaliseert websites, webshops en apps van en naar het Litouws. We zorgen voor converterende webteksten waarbij we uw doelgroep in het oog houden. Desgewenst houden we rekening met zoekmachineoptimalisatie, oftewel Google. Tevens hebben we ervaring met verschillende contentmanagementsystemen, waaronder WordPress en Magento.
 
Meer informatie over het vertalen van websites
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
Translavic Vertalers Litouws
Onze native vertalers staan voor u klaar.
 

Translavic spreekt de taal van uw branche

Met ons omvangrijke en veelzijdige team van taalprofessionals beschikken we over expertise in diverse sectoren. Hieronder vindt u enkele van de sectoren waarin wij ervaring hebben. Mocht uw markt hieronder niet genoemd worden, dan moedigen we u aan om toch vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen u graag over onze ervaring in uw sector.

 

Technische vertaling Litouws

Wilt u een technische instructie van of naar het Litouws laten vertalen? Onze technisch vertalers Litouws hanteren het jargon van uw industrie en creëren een heldere vertaling van uw technische documenten.
 
Meer informatie over het vertalen van technische teksten
 

Marketingvertaling Litouws

Bij een marketingtekst wilt u het juiste gevoel overbrengen naar de lezer. Onze native vertalers hebben een haarfijn taalgevoel en kennen de connotatie van begrippen. Voor wervende en overtuigende vertalingen bent u bij Translavic aan het juiste adres.

Juridische vertaling Litouws

Ons team van juridische vertalers Litouws zit voor u klaar voor de omzetting van diverse juridische documenten. We hanteren de correcte terminologie en zorgen ervoor dat het vertaalde document dezelfde juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over het vertalen van juridische teksten
 

 

Financiële vertaling Litouws

Translavic verzorgt accurate vertalingen van diverse financiële documenten. Ons ervaren team van financiële vertalers is u graag van dienst voor het omzetten van onder meer jaarverslagen, fiscale rapportages, financiële bedrijfsadviezen, verzekeringspolissen en financiële brochures. Uiteraard behandelen we uw documenten vertrouwelijk en indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van toepassing.
 

Medische vertaling Litouws

We hebben ervaring met medische vertalingen voor zowel medische specialisten als niet-medici. Zo vertalen we klinische trials, maar tevens bijsluiters en materiaal voor patiëntenvoorlichting. We schrijven een begrijpelijke vertaling voor iedere doelgroep.
 
Meer informatie over het vertalen van medische teksten
 

Translavic is een ervaren vertaalbureau uit Nederland dat van en naar alle Europese talen vertaalt. Tevens kunt u bij ons terecht voor vertalingen van en naar het Chinees, Japans, Turks en Arabisch. U kunt bij Translavic altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor de vertaling van uw tekst. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan