Gecertificeerd vertaalbureau Russisch

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling

Translavic is uw ervaren vertaalpartner voor het vertalen van teksten van het Russisch naar het Nederlands en vice versa. Tevens verzorgen wij vertalingen van en naar het Russisch in combinatie met onder meer het Engels, Frans en Duits. We zijn een ISO 17100- en ISO 18587-gecertificeerd vertaalbureau met expertise in diverse branches.
 
Ook voor spoedvertalingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat de snelste optie is om uw document te laten vertalen? Vraag dan nu een offerte aan en we doen u vlug een aanbod.


 

Beëdigd vertaler Russisch

In ons team hebben we de beschikking over ervaren vertalers voor een beëdigde vertaling Russisch Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder andere notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigd vertaler Russisch. U kunt meer informatie over officiële vertalingen vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 
Translavic heeft onder meer voor de volgende bedrijven vertalingen van en naar het Russisch uitgevoerd:
 

siemens-logo
Damen-logo
IDS-logo

 

De voordelen van Translavic

Bent u op zoek naar een Russisch vertaalbureau? Wij hebben u het volgende te bieden.

Onze gediplomeerde vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal. Uw Nederlandse tekst wordt bijvoorbeeld door een Russische native speaker met een universitaire opleiding Nederlands omgezet naar het Russisch. Native speakers voelen de connotatie van woorden haarfijn aan en zetten deze in de juiste lokale context.

Translavic vertaalt sinds 2004 van het Nederlands, Engels, Duits en Frans naar het Russisch en vice versa en beschikt daardoor over een ruime ervaring.

We zijn een ISO 17100- en ISO 18587-gecertificeerd vertaalbureau. Wij assisteren u graag met zowel grote als kleine vertaalopdrachten. Indien gewenst nemen wij onze klanten de complete zorg rondom het vertaalproces uit handen.

Translavic beschikt over een uitgebreid team met ervaring in een grote verscheidenheid aan branches en vakgebieden. Wij zetten vertalers in met kundigheid in uw sector zodat het correcte jargon toegepast wordt.

De vertalers van Translavic maken gebruik van professionele Computer-Assisted Translation-software (CAT) voor optimale efficiëntie en consistentie. Onze CAT-tools maken het mogelijk om consequent dezelfde termen in uw vertaling toe te passen en eerder vertaalde delen te hergebruiken. Zo bespaart u bij herhalende of identieke tekstdelen eveneens op de kosten.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic realiseert zich dat een goede vertaling meer inhoudt dan het alleen letterlijk vertalen van woorden. Daarbij wordt effectief gecommuniceerd bij eventuele onduidelijkheden in de brontekst. Wij ervaren onze samenwerking, waarbij beide partijen hetzelfde doel voor ogen hebben, dan ook als zeer professioneel.

— Erik Lubbers
Waste Treatment Technologies
 

De werkwijze van vertaalbureau Translavic

Door middel van de volgende werkwijze waarborgen wij de kwaliteit van uw vertaling.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler zet de originele brontekst om naar de doeltaal. Deze vertaler is altijd een native speaker. Een vertaling van het Nederlands naar het Russisch wordt dus door een Russische moedertaalspreker vertaald.

 

2. Tweede vertaling: de vertaalde tekst wordt door een tweede vertaler (revisor) gecontroleerd, die waar nodig taalkundige, terminologische en stilistische verbeteringen aanbrengt. Ook de tweede vertaler is een native speaker van de doeltaal.

 

3. Kwaliteitscontrole: ten slotte voert de projectmanager die aan uw opdracht is toegewezen nog een laatste kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze check gaat de projectmanager na of rekening is gehouden met uw wensen, doelen en instructies.

 
Vertaalbureau Translavic staat u graag te woord
Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wat vertalen wij

Translavic vertaalt onder meer de volgende teksten en documenten. Wordt uw soort tekst hieronder niet genoemd? Dan kunt u natuurlijk toch een vrijblijvende offerte opvragen. Wij laten u graag weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

 

Contract vertalen Russisch

Onze juridische vertalers zetten diverse contracten om van en naar het Russisch. In een contract is ieder woord belangrijk en onze medewerkers zorgen voor een nauwkeurige vertaling met dezelfde inhoudelijke strekking als het originele contract.
 

Handleiding vertalen Russisch

Wilt u met uw product de Russische markt betreden? Dan mag een Russische installatiehandleiding, gebruiksaanwijzing of andersoortige instructie niet ontbreken. Translavic zorgt voor een consistente en heldere vertaling, waarbij rekening wordt gehouden met uw doelen en lezersgroep.
 
Meer informatie over het laten vertalen van handleidingen
 

Voorwaarden vertalen Russisch

Translavic verzorgt accurate vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoopvoorwaarden. Onze juridische vertalers hanteren de juiste terminologie voor een perfecte vertaling.

 

Folder- of brochurevertaling Russisch

Een goede brochure is niet alleen duidelijk, maar raakt ook de juiste snaar bij de lezer. Onze native speakers zorgen voor duidelijke en pakkende vertalingen en houden rekening met uw doelgroep.
 

Website of webshop laten vertalen Russisch

Als u online de Russische markt wilt veroveren, dan mag een website of webshop in het Russisch natuurlijk niet ontbreken. De creatieve taalprofessionals van Translavic schrijven wervende webteksten en houden rekening met uw doelen en beoogde websitebezoekers.
 
Meer informatie over het laten vertalen van websites en webshops
 

Jaarverslag vertalen Russisch

In een jaarverslag moeten niet alleen alle cijfers op de goede plek staan, maar daarbij moeten eveneens de juiste toon en stijl gehanteerd worden. Translavic zorgt ervoor dat deze ook in het vertaalde jaarverslag worden toegepast.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic is u graag van dienst in de volgende branches

Wij hebben expertise in onder meer de volgende branches. Staat uw sector hieronder niet genoemd of twijfelt u? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Juridische vertaling Russisch

Onze gediplomeerde, juridische vertalers staan u graag bij voor de vertaling van diverse juridische documenten. Translavic zorgt voor een zorgvuldige vertaling waarin de correcte schrijfwijze en woordkeuze gehanteerd worden. Hierdoor beschikt het vertaalde document over dezelfde finesse als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over juridisch vertalen
 

Technische vertaling Russisch

Zoekt u een professioneel vertaalbureau voor de vertaling van technische instructies, brochures of bedienings- en gebruikershandleidingen? Onze ervaren, technische vertalers passen de juiste vaktaal en terminologie toe voor een heldere vertaling. We luisteren goed naar uw wensen en denken mee met uw doelen.
 
Meer informatie over technisch vertalen
 

Financiële vertaling Russisch

Onze gespecialiseerde, financiële vertalers zetten jaarrekeningen, kredietovereenkomsten, jaarverslagen en andere financiële documenten nauwgezet om van het Russisch naar het Nederlands of het Engels en vice versa.

 

Marketingvertaling Russisch

Een wervende tekst verdient een dito vertaling. Onze native speakers kennen de gevoelswaarde van woorden en de culturele context van begrippen. Zo zorgen we ervoor dat u niet de plank misslaat op de Russischtalige markt, maar dat u de juiste snaar raakt met uw vertaalde marketinguitingen.
 

Medische vertaling Russisch

Translavic vertaalt medische documenten voor zowel professionals als leken. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het vertalen van bijvoorbeeld wetenschappelijke artikelen en klinische trials van en naar het Russisch. Tevens assisteren wij graag bij het vertalen van bijvoorbeeld bijsluiters en productomschrijvingen voor patiënten.
 
Meer informatie over medisch vertalen
 

 
Wilt u een tekst door Translavic laten vertalen? Vraag dan nu een offerte aan en we doen u spoedig een voorstel.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau dat van en naar alle Europese talen teksten vertaalt, bijvoorbeeld van en naar het Engels, Frans en Pools. Tevens beschikken we over native speakers voor vertalingen van en naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks.