Gecertificeerd Vertaalbureau Servisch

Vraag vandaag nog vrijblijvend een scherpe offerte aan

Wilt u een tekst van of naar het Servisch laten vertalen? Translavic is uw professionele vertaalpartner voor het omzetten van teksten van en naar het Servisch vanuit alle Europese talen. Wilt u meer weten over onze diensten als vertaalpartner voor het Servisch? Lees dan nu verder.

Spoedvertaling Servisch

Translavic voert tevens spoedvertalingen van en naar het Servisch uit. Wilt u met spoed een tekst laten vertalen? Vraag dan nu een offerte aan en we doen u zo snel mogelijk een aanbod.


 

Al jaren laten wij onze documentatie, met name op technisch vakgebied, door Translavic vertalen naar alle EU-talen. Door de kwalitatief goede vertalingen, de stipte leveringen en de goede communicatie is het voor ons een plezier om met Translavic samen te werken.

— Marlou Siemes
SafanDarley
 

Beëdigde vertaling Servisch

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Servisch naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder meer testamenten, getuigschriften, notariële akten en statuten. We zorgen voor in alle gevallen een consciëntieuze vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Servisch. U kunt over deze service meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

De voordelen van Translavic

Als klant geniet u van de volgende voordelen bij uw vertaling.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We volgen procedures die de kwaliteit van uw vertaling van of naar het Servisch waarborgen.

Translavic beschikt over een uitgebreid team van ervaren vertalers die altijd naar hun moedertaal vertalen. We zetten dus native speakers in voor uw vertaling. Een native vertaler Servisch vertaalt dus een tekst vanuit bijvoorbeeld het Nederlands naar het Servisch. Onze taalprofessionals zijn taalkundig voortreffelijk onderlegd en kennen als geen ander de culturele context en connotatie van begrippen.

Wij zijn u graag van dienst met vertaalprojecten van zowel grote als kleine omvang. Voor elke vertaalopdracht bieden we een passende oplossing. Indien u dit wenst nemen onze ervaren projectmanagers u de complete zorg rondom het vertaalproces uit handen, ongeacht de grootte van het project.

Translavic beschikt over expertise in diverse branches. Onze ervaren vertalers Servisch hanteren het jargon van uw sector en houden rekening met uw doelstellingen.

Uw teksten worden vertrouwelijk en discreet behandeld. Een geheimhoudingsplicht is daarom op uw vertaling van toepassing.

Translavic maakt gebruikt van professionele CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en van terminologiedatabases. Deze slimme hulpmiddelen helpen onze vertalers een optimale consistentie van uw vertaling te bereiken en de gewenste terminologie toe te passen. Een ander voordeel is dat u bij repeterende of identieke tekstdelen kunt besparen op de kosten van uw vertaling.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wist u dat…

voor het Servisch zowel het Cyrillische als het Latijnse alfabet wordt gebruikt? Van oudsher is het Cyrillische alfabet dominant, maar het Latijnse alfabet is in opkomst. Spreek met onze projectmanager af welk alfabet het beste bij uw tekstsoort en doelgroep past.

het Servisch tot de zuidelijke groep van de Slavische talen behoort en een groot aantal Turkse leenwoorden bevat?

 
Uw tekst wordt door meerdere taalprofessionals behandeld.
Uw tekst wordt door meerdere taalprofessionals behandeld.
 

Wij vertalen uw tekst op de volgende manier

Translavic hanteert de volgende professionele werkwijze waarmee we een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen.

 

1. Vertaling: de eerste vertaler vertaalt uw tekst naar zijn of haar moedertaal. We zetten altijd native vertalers in die bij voorkeur in het land van hun moedertaal wonen.

 

2. Revisie: de tweede vertaler controleert de vertaling tegen de brontekst. De tweede vertaler is eveneens een native speaker en brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een laatste controle uit. Hierbij checkt de manager tevens of uw vertaling in overeenstemming is met uw doelen en instructies, zoals de door u gewenste tone-of-voice.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic vertaalt de volgende teksten

Ons uitgebreide team van vertalers Servisch beschikt over de expertise voor het vertalen van onder meer de volgende teksten en documenten. Staat de tekst die u wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Voorwaarden vertalen Servisch

Doet u zaken in Servië? Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoopvoorwaarden moeten voor alle betrokken partijen duidelijkheid verschaffen. Onze ervaren juridische vertalers zorgen daarom voor een heldere vertaling van uw voorwaarden zodat afspraken in iedere taal compleet en correct zijn.
 

Contract vertalen Servisch

Als u een contract wilt laten vertalen van of naar het Servisch, dan moet het vertaalde document dezelfde inhoud en dekking bieden als het origineel. Onze gediplomeerde professionals zorgen voor een consciëntieuze en juridisch kloppende vertaling. Uiteraard behandelen we uw documenten zeer discreet.

 

Handleiding vertalen Servisch

Een goede gebruiksaanwijzing is in begrijpelijke taal geschreven. Onze technische vertalers kennen het jargon van uw sector en zorgen voor een heldere vertaling van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of andere technische instructie.
 
Meer informatie over het vertalen van gebruiksaanwijzingen

 

Folders en brochures vertalen Servisch

Een anderstalige versie van uw folder moet niet alleen taalkundig helemaal correct zijn. Een commerciële uiting moet ook het juiste gevoel overbrengen. Translavic werkt alleen met native vertalers die bij voorkeur in het land van hun moedertaal wonen en die ervaring hebben met marketingteksten. Zij voelen de connotatie en culturele context van woorden haarfijn aan. Hierdoor zorgen ze voor een wervende vertaling van uw folders en brochures.
 

Website of webshop laten vertalen Servisch

Als u de Servische onlinemarkt wilt betreden, dan kan een website in het Servisch niet ontbreken. Onze taalprofessionals zorgen voor aansprekende en converterende webteksten. Desgewenst houden we tevens rekening met zoekmachineoptimalisatie, zodat uw teksten aansluiten bij de onlinevraag in Google.
 
Meer informatie over het vertalen van websites en webshops
 

Jaarverslag laten vertalen Servisch

In een vertaald jaarverslag moeten alle woorden, cijfers en komma’s op de juiste plek staan. Onze ervaren financiële vertalers hanteren de juiste stijl en de best passende terminologie. Zij zorgen voor een correcte vertaling die aansluit bij uw doelen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic heeft expertise in de volgende branches

We hebben ruime ervaring met vertalingen van en naar het Servisch in de volgende markten en industrieën. Wordt uw sector hieronder niet genoemd? We moedigen u aan om dan toch contact met ons op te nemen en we vertellen u graag over onze ervaringen met uw branche.

 

Juridische vertaling Servisch

Onze gediplomeerde taalprofessionals zorgen dat uw juridische documenten zowel taalkundig als inhoudelijk correct worden omgezet. Onze juridische vertalers hanteren de juiste schrijfwijze, stijl en woordkeuze.
 
Meer informatie over juridisch vertalen
 

Technische vertaling Servisch

Onze technische vertalers assisteren u graag voor een heldere vertaling van onder meer technische instructies, veiligheidsvoorschriften, productspecificaties en gebruikershandleidingen. We hanteren de terminologie van uw sector voor een doeltreffende vertaling.
 
Meer informatie over technisch vertalen
 

Financiële vertaling Servisch

Translavic beschikt eveneens over de kennis voor het vakkundig vertalen van financiële en bedrijfskundige documenten. We gebruiken het correcte jargon, houden rekening met uw wensen en behandelen uiteraard uw documenten vertrouwelijk.
 

 

Medische vertaling Servisch

De medische vertalers van Translavic hebben ervaring met het vertalen van medische teksten bedoeld voor zowel medici als niet-medici. We houden rekening met uw doelgroep en zorgen altijd voor een heldere vertaling
 
Meer informatie over medisch vertalen
 

Marketingvertaling Servisch

Uw commerciële teksten moeten ook in een vreemde taal het juiste gevoel opwekken. Onze native vertalers kennen de gevoelswaarde en culturele context van begrippen als geen ander. Ze leggen het juiste gevoel in uw vertaling en zorgen voor pakkende marketingteksten.
 

Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Dat is mogelijk! Vraag nu een prijsopgave aan via de onderstaande button en we doen u snel een aantrekkelijk aanbod. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau dat vertalingen van en naar alle Europese talen aanbiedt. Tevens vertalen wij van het Nederlands en het Engels naar het Chinees, Japans, Arabisch, Turks en vice versa.