Gecertificeerd Vertaalbureau Slowaaks

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling.

Translavic is uw ervaren vertaalpartner met expertise in vertalingen van en naar het Slowaaks in combinatie met alle Europese talen. We beschikken over een uitgebreid team van taalprofessionals met kennis in diverse branches. Wilt u weten wat Translavic voor u kan betekenen? Lees dan nu verder!

Spoedvertaling Slowaaks

Moet u dringend een tekst laten vertalen van of naar het Slowaaks? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en we doen u razendsnel een aantrekkelijk aanbod.


 

Vaak vragen we om vertalingen voor landen waarvoor we geen interne talenkennis hebben, en dus ook geen mogelijkheden om het werk na te kijken. De feedback van klanten en sales was altijd positief, hun mening nemen we heel serieus. We kijken uit naar een verdere prettige samenwerking.

 

safan-darley-logo
— Mariël Vergouwe
International Diesel Service

 

Beëdigde vertaling Slowaaks

In ons vertaalteam hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Slowaaks naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder andere notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Slowaaks. U kunt over deze service meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

Voordelen van samenwerking met vertaalpartner Translavic

Als klant van Translavic profiteert u van de volgende voordelen.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We volgen strikte procedures die een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen. Desondanks doen we u een prijsvriendelijk aanbod voor uw vertaling.

Translavic beschikt over een uitgebreid team van professionele native vertalers die bij voorkeur in het land van hun moedertaal wonen. Dat betekent dat een vertaling van het Nederlands naar het Slowaaks door een Slowaakse native speaker wordt uitgevoerd. Deze is niet alleen taalkundig uitmuntend onderlegd, maar voelt ook de connotatie en culturele context van woorden haarfijn aan.

Ons omvangrijke netwerk van taalprofessionals herbergt diepgaande expertise in diverse branches. We werken met gespecialiseerde vertalers die het juiste jargon hanteren voor uw sector.

Uiteraard behandelen we uw teksten zeer discreet en desgewenst is een geheimhoudingsplicht van toepassing.

Translavic heeft ervaring met vertaalprojecten van zowel grote als kleine omvang. Voor iedere opdracht, ongeacht het aantal woorden, bieden we een passende oplossing waarmee we u de zorg rond het vertaalproces uit handen nemen.

Onze vertalers worden geassisteerd door smart CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme software helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Daarnaast kunt u dankzij deze hulpmiddelen bij repeterende of identieke tekstdelen flink besparen op de kosten van uw vertaling.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wist u dat…

het Slowaaks en het Tsjechisch in zeer grote mate onderling verstaanbaar zijn? Tsjechen en Slowaken kunnen elkaar dus redelijk goed begrijpen als zij in hun moedertaal tegen elkaar spreken.

het Slowaaks geen lidwoorden kent?

een van de bekendste Slowaken de wielrenner Peter Sagan is? Behalve om zijn wielerprestaties kennen we hem ook vanwege zijn komische Engelse uitspraak.

 
Translavic vertaalbureau team
Translavic beschikt over een uitgebreid team van vertalers die u graag assisteren bij de vertaling van uw tekst.
 

Onze werkwijze voor uw vertaling van of naar het Slowaaks

We hanteren de volgende, bewezen werkwijze waarmee we een hoge kwaliteit van uw vertaling waarborgen.

 

1. Eerste vertaling. Uw tekst wordt door de eerste vertaler van of naar het Slowaaks omgezet. Translavic werkt altijd met native vertalers. Zo vertaalt een Slowaakse moedertaalspreker teksten naar het Slowaaks. Native speakers kennen hun moedertaal als geen ander en hebben een uitmuntend taalgevoel.

 

2. Tweede vertaler. De door de eerste vertaler vertaalde tekst wordt vervolgens gecontroleerd tegen de brontekst door de tweede vertaler. Deze brengt waar nodig taalkundige en stilistische verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole. Ten slotte voert uw projectmanager een laatste controle uit. Daarbij wordt onder meer gecontroleerd of de vertaalde tekst overeenkomt met uw doelen en instructies, zoals het hanteren van de gewenste stijl.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wij vertalen de volgende teksten

Ons team van taalprofessionals beschikt over de benodigde expertise voor het vertalen van de volgende teksten. Staat uw tekst of document hieronder niet vermeld? Neem dan toch vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Slowaaks

De vertaling van een contract moet zowel taalkundig correct zijn als dezelfde dekking bieden als het oorspronkelijke document. Onze juridische vertalers zorgen voor een nauwgezette en correcte contractvertaling.
 

Voorwaarden vertalen Slowaaks

Voorwaarden dienen alle betrokken partijen bij een transactie duidelijkheid te bieden. Translavic zorgt voor consciëntieuze en heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, aankoopvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden.

 

Handleiding vertalen Slowaaks

Een goede handleiding is duidelijk voor de beoogde lezer. Onze native vertalers houden rekening met uw doelgroep en zorgen ervoor dat uw vertaling in elke taal goed te begrijpen is.
 
Meer informatie over handleidingen vertalen

 

Folder of brochure laten vertalen Slowaaks

Een wervende tekst raakt de juiste snaar bij uw lezer. Dit moet ook tot uitdrukking komen in de vertaling van uw folder of brochure. Onze taalprofessionals vertalen alleen naar hun moedertaal en weten daarom dit gevoel haarfijn over te brengen.
 

Website of webshop laten vertalen Slowaaks

Als u de Slowaakse onlinemarkt wilt veroveren, dan is een website in het Slowaaks cruciaal. In welke sector u zich ook begeeft, Translavic zet een vertaler in die affiniteit heeft met uw branche en de onlinelezer kan overtuigen. Desgewenst houden we ook rekening met zoekmachineoptimalisatie zodat uw vertaling aansluit bij de onlinevraag in Google.
 
Meer informatie over website of webshop laten vertalen
 

Jaarverslag laten vertalen Slowaaks

Onze financiële vertalers staan u graag bij voor de vertaling van jaarverslagen en andere financiële documenten. Onze financiële experts vertalen conform de IFRS (International Financial Reporting Standards) zodat uw vertaalde jaarverslag voldoet aan de internationale normen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Translavic vertaalt in de volgende branches

We hebben ervaring met onder meer de volgende industrieën en markten. Staat uw markt of industrietak hieronder niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze ervaring met vertalingen in uw sector.

 

Juridische vertaling Slowaaks

Translavic heeft ruime ervaring met het vertalen van juridische documenten voor bedrijven en overheden. We zetten altijd gediplomeerde native speakers in die zorgen voor een nauwkeurige en inhoudelijk kloppende vertaling.
 
Meer informatie over juridisch vertalen
 

Technische vertaling Slowaaks

Met ons uitgebreide netwerk van taalprofessionals beschikken we over de expertise voor het vakkundig vertalen van technische gebruiksaanwijzingen, handleidingen, brochures en andere technische instructies.
 
Meer informatie over technisch vertalen
 

Financiële vertaling Slowaaks

Translavic zet alle woorden, letters, cijfers en komma’s op de juiste plek. We hanteren de juiste stijl, gebruiken de passende terminologie en houden rekening met uw doelen. Op uw financiële vertaling is daarnaast een geheimhoudingsverklaring van toepassing.
 

 

Marketingvertaling Slowaaks

Bij reclameteksten, folders of andere marketingteksten speelt emotie een belangrijke rol. Met uw commerciële teksten wilt u de juiste snaar raken bij de lezer. Onze native vertalers begrijpen de gevoelswaarde van woorden en houden rekening met de culturele context van begrippen. Zo zorgen zij voor een aansprekende marketingvertaling waarmee u uw doelen bereikt.
 

Medische vertaling Slowaaks

Translavic is tevens een gecertificeerd medisch vertaalbureau waar u terecht kunt voor de vertaling van diverse medische teksten. Onze ervaren medische vertalers zetten teksten om voor zowel vakspecialisten als voor leken. Zo vertalen we bijvoorbeeld klinische trials en wetenschappelijke artikelen voor medisch specialisten. Daarnaast hebben we ruime ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld bijsluiters voor patiënten. In alle gevallen verzorgen we een correcte en duidelijke vertaling.
 
Meer informatie over het vertalen van medische teksten
 

Als u nu een offerte opvraagt, ontvangt u snel en zonder verplichtingen van ons een voorstel voor uw vertaling. Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze vertaaldiensten? Neem dan gerust contact met ons op en we staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een ervaren gecertificeerd vertaalbureau dat teksten vertaalt van en naar alle Europese talen. Daarnaast vertalen wij ook van het Nederlands en het Engels naar het Chinees, Japans, Arabisch en Turks, en vice versa. Tevens kunt u bij ons terecht voor machinevertaling en post-editing.