Gecertificeerd vertaalbureau Tsjechisch

Translavic is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau dat u graag van dienst is met vertalingen van en naar het Tsjechisch. Met ons uitgebreide team van ervaren vertalers verzorgen we vertalingen van het Nederlands naar het Tsjechisch en vice versa, maar ook van en naar het Tsjechisch vanuit alle Europese talen. Bent u op zoek naar een Tsjechisch vertaalbureau? Lees dan verder!

 

Al jaren laten wij onze documentatie, met name op technisch vakgebied, door Translavic vertalen naar alle EU-talen. Door de kwalitatief goede vertalingen, de stipte leveringen en de goede communicatie is het voor ons een plezier om met Translavic samen te werken.

— Marlou Siemes
SafanDarley
 

Spoedvertaling Tsjechisch

Wilt u met spoed een tekst laten vertalen van of naar het Tsjechisch? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en we doen u zo snel mogelijk een aanbod.


 

Beëdigde vertaling Tsjechisch

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Tsjechisch naar het Nederlands en vice versa. Translavic verzorgt officiële vertalingen van onder andere notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. We zorgen voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler Tsjechisch. U kunt meer informatie vinden op onze pagina beëdigde vertaling.

 

De voordelen van onze Tsjechische vertalers

Als klant profiteert u van de volgende voordelen bij uw vertaling.

Translavic maakt voor uw vertaling gebruik van native speakers die bij voorkeur in hun vaderland woonachtig zijn. Een vertaling van het Nederlands naar het Tsjechisch bijvoorbeeld wordt door een Tsjechische moedertaalspreker uitgevoerd. Onze vertalers zijn daardoor taalkundig uitmuntend onderlegd en voelen tevens de connotatie en culturele context van begrippen haarfijn aan.

We zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat we procedures volgen die de kwaliteit van uw vertaling waarborgen. Onze werkwijze kunt u verderop op deze pagina lezen.

We helpen u graag met vertaalopdrachten van zowel grote als kleine omvang. Voor elke opdracht bieden we een passende oplossing. Desgewenst zijn we in staat u de complete zorg rondom het vertaalproces uit handen te nemen, hoe klein of groot uw project ook is.

We hebben expertise in verschillende sectoren. Onze professionele vertalers Roemeens passen daardoor de juiste terminologie en stijl toe voor uw branche.

Translavic maakt gebruik van intelligente CAT-tools (Computer-Assisted-Translation) en terminologiedatabases. Deze software helpt onze vertalers om consequent de juiste termen te gebruiken en zorgt voor optimale consistentie. Een ander voordeel is dat u bij repeterende of identieke tekstdelen kunt besparen op de kosten van uw vertaling.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wist u dat…

het Tsjechisch nauw verwant is met het Slowaaks en dat deze talen in zeer grote mate onderling verstaanbaar zijn.

de Tsjechische grammatica als een van de moeilijkste van de Europese talen wordt beschouwd.

 

Onze werkwijze voor het vertalen van teksten

Dankzij de volgende procedure waarborgen we een hoge kwaliteit voor uw vertaling van of naar het Tsjechisch.

 

1. Eerste vertaling: uw tekst wordt door een ervaren vertaler naar zijn of haar moedertaal omgezet.

 

2. Revisie: de vertaling wordt door een tweede vertaler, de revisor genaamd, gecontroleerd tegen de brontekst. De revisor is eveneens een native speaker. Waar nodig worden taalkundige en stilistische verbeteringen aangebracht.

 

3. Kwaliteitscontrole. Tot slot beoordeelt de projectmanager voor uw opdracht de vertaalde teksten. De manager controleert eveneens of de vertaling in overeenstemming is met uw wensen en instructies, zoals de gewenste stijl en tone-of-voice.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic staat u graag te woord
Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
 

Wat vertaalt Translavic

Ons vertaalbureau heeft ervaring met onder meer de volgende teksten en documenten. Staat de tekst die u wilt laten vertalen van of naar het Roemeens er hieronder niet bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Contract vertalen Tsjechisch

Bij de vertaling van een contract moet het vertaalde document dezelfde lading dekken als het oorspronkelijke contract. Onze ervaren juridische vertalers zorgen ervoor dat uw contract correct vertaald wordt.
 

Voorwaarden vertalen Tsjechisch

Algemene, verkoop- of leveringsvoorwaarden moeten duidelijk zijn voor alle betrokken partijen. Translavic zet vertalers in met ervaring in uw branche en zorgt voor een nauwkeurige en duidelijke vertaling van uw voorwaarden.

 

Handleiding vertalen Tsjechisch

Een goede instructie is helder geschreven en houdt rekening met de beoogde lezers. Onze vertalers zorgen voor een begrijpelijke vertaling van uw handleiding, gebruiksaanwijzing of andere instructie die aansluit bij uw doelgroep.
 
Meer informatie over het vertalen van instructies

 

Website of webshop laten vertalen Tsjechisch

Wilt u online de Tsjechische markt bereiken? Dan mag een Tsjechische website of webshop natuurlijk niet ontbreken. De native speakers van Translavic zorgen voor wervende webteksten die uw klanten aanspreken en tot actie aanzetten. Ook houden we desgewenst rekening met SEO voor de online zichtbaarheid van uw website.
 
Meer informatie over het vertalen van websites


 

Folders en brochures vertalen Tsjechisch

Een folder moet natuurlijk taalkundig correct zijn, maar ook de juiste snaar raken bij de lezer. Onze taalprofessionals vertalen altijd naar hun moedertaal en hebben een extra zintuig voor de gevoelswaarde en culturele context van begrippen.

 

Jaarverslag vertalen Tsjechisch

Onze financiële vertalers zorgen ervoor dat elke letter en ieder getal in uw jaarverslag correct en nauwkeurig vertaald worden. Op al onze vertalingen is een geheimhoudingsverklaring van toepassing waardoor u verzekerd bent van professionele discretie.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Vertaalbureau Tsjechisch voor de volgende sectoren

Wij zijn actief in onder meer de volgende sectoren. Wordt uw branche hieronder niet vermeld? De kans is groot dat we toch iets voor u kunnen betekenen. Neem daarom gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Juridische vertaling Tsjechisch

Translavic beschikt over een uitgebreid team van gediplomeerde juridische taalprofessionals voor vertalingen van en naar het Tsjechisch vanuit alle Europese talen. We hanteren de juiste stijl en schrijfwijze voor uw juridisch document en voor uw doeleinden.
 
Meer informatie over het vertalen van juridische documenten.
 

Technische vertaling Tsjechisch

Translavic beschikt over de expertise voor het correct en helder vertalen van diverse technische teksten, zoals gebruiksaanwijzingen, veiligheidsvoorschriften, bedieningshandleidingen en productspecificaties. Onze technische vertalers kennen de terminologie in uw industrie en zorgen voor een duidelijke en correcte vertaling die goed begrepen wordt door uw doelgroep.
 
Meer informatie over het vertalen van technische documenten
 

Marketingvertaling Tsjechisch

Translavic is graag uw partner voor de vertaling van diverse commerciële uitingen, zoals marketingfolders, brochures en webteksten. Onze vertalers zorgen ervoor dat uw vertaalde teksten de juiste snaar raken bij uw potentiële klanten. We zetten native speakers in die het gevoel van uw tekst haarfijn overbrengen in de vertaling.
 

 

Medische vertaling Tsjechisch

In ons uitgebreide team van professionals beschikken we tevens over ervaren medische vertalers. Translavic heeft de expertise voor vertaling van medische teksten voor zowel specialisten als niet-professionals. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de vertaling van bijvoorbeeld wetenschappelijke artikelen en medische trials. Daarnaast vertalen wij ook teksten bedoeld voor niet-medici, zoals bijsluiters en brochures voor patiënten.
 
Meer informatie over het vertalen van medische teksten
 

Financiële vertaling Tsjechisch

Onze financiële vertalers zetten alle letters, cijfers en komma’s ook in het vertaalde financiële document op de juiste plek. We passen de juiste terminologie toe en houden rekening met de doelstellingen van uw financiële document. Ook worden uw teksten vertrouwelijk behandeld en is een geheimhoudingsverklaring van toepassing.
 

Hebt u interesse om uw tekst door Translavic te laten vertalen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en we doen u snel een aantrekkelijk aanbod. Als u vragen hebt, kunt u ook gerust contact met ons opnemen.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een ervaren vertaalbureau dat van en naar alle Europese talen vertaalt. We kunnen u dus van dienst zijn bij vertalingen van het Nederlands naar het Tsjechisch, maar ook bijvoorbeeld voor het vertalen van teksten van het Duits of Engels naar het Tsjechisch en vice versa. Tevens beschikken we over professionele vertalers Chinees, Japans, Arabisch en Turks.