Vertaalbureau Zweeds

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een scherpe offerte voor een perfecte vertaling.
Hebt u een bedrijf in Zweden of doet u op een andere manier zaken in dit mooie land? Dan weet u dat de Zweden doorgaans een uitstekende beheersing hebben van de Engelse taal. Desondanks kan het grote voordelen hebben of in sommige gevallen noodzakelijk zijn een tekst van of naar het Zweeds te laten vertalen. Onze native vertalers staan voor u klaar voor een foutloze vertaling. Ontdek wat vertaalbureau Translavic voor u kan betekenen.
 

Spoedvertaling Zweeds

Wilt u met grote haast een tekst van of naar het Zweeds laten vertalen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een spoedofferte aan en we doen u snel een passend aanbod.


 
Tevreden klanten waarvoor Translavic vertalingen van het Zweeds naar het Nederlands en vice versa heeft uitgevoerd.
 

safan-darley-logo
IDS-logo

 

Ontdek de voordelen van Translavic

Als klant profiteert u van de volgende punten.

Onze gediplomeerde vertalers vertalen altijd naar hun moedertaal. Als u bijvoorbeeld een tekst van het Nederlands naar het Zweeds wilt laten vertalen, dan voert een vertaler met het Zweeds als moedertaal deze vertaling uit. Wij zetten dus native speakers in voor uw opdracht. Native speakers beheersen hun moedertaal tot in het kleinste detail en hebben een uitmuntend taalgevoel.

Translavic vertaalt van en naar alle Europese talen en meer! Wilt u een document van het Zweeds naar het Nederlands, Duits of Engels laten vertalen? Geen probleem. Wilt u een tekst van het Frans naar het Zweeds laten vertalen? Ook hiervoor bent u bij Translavic aan het juiste adres.

Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat we beproefde methodes hanteren voor een foutloze vertaling. Over onze werkwijze ontdekt u hieronder meer.

We hebben ervaring met een grote verscheidenheid aan vakgebieden en sectoren. We spreken daarom de taal van uw industrie en hanteren de correcte terminologie.

Onze vertalers worden bijgestaan door CAT-tools (Computer-Assisted Translation) en terminologiedatabases. Deze slimme vertaalsoftware helpt om consequent de juiste termen toe te passen en zorgt voor optimale consistentie. Bij herhalende of identieke tekstdelen bespaart u bovendien op de kosten van uw vertaling. Infomeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Translavic is helemaal up to date met de laatste technologische ontwikkelingen in de vertaalmarkt. Zo kan een machinevertaling gevolgd door een nabewerking (post-editing) een interessante mogelijkheid zijn voor uw vertaling. U kunt hier meer over lezen op de pagina machinevertaling en post-editing.

We assisteren u graag bij grote en kleine projecten. Ongeacht uit hoeveel woorden uw vertaalopdracht bestaat, Translavic zorgt voor een passende oplossing en uiteraard een optimale vertaling. Translavic is een full-service vertaalbureau dat u voor het complete vertaalproces de zorg uit handen kan nemen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Leuke weetjes over het Zweeds

Het Zweeds is ook in Finland een officiële taal. Finland kent circa 300.000 inwoners die het Zweeds als moedertaal spreken.

Het Zweeds is nauw verwant met het Noors en het Deens. Geschreven Noors en Deens is voor Zweden voor circa 90% te begrijpen. Sommigen beweren dat als je de Zweedse taal bestudeert, je 3 talen in 1 keer leert.

Het Zweeds is een toontaal. Dit betekent dat veranderingen in toonhoogte bij het uitspreken van een en dezelfde lettergreep kunnen leiden tot een verandering in de betekenis van het woord. Zo kan het woord ‘anden’ afhankelijk van de intonatie ‘de eend’ of ‘de geest’ betekenen.

 

 

Beëdigd vertaler Zweeds

In ons team hebben we de beschikking over ervaren beëdigde vertalers voor vertalingen van het Zweeds naar het Nederlands en vice versa. Wij verzorgen officiële vertalingen van onder meer notariële akten, testamenten, statuten en getuigschriften. Translavic zorgt voor een correcte en nauwkeurige vertaling van uw document door een erkend beëdigde vertaler. U kunt hier meer over lezen op onze pagina over beëdigde vertalingen.
 
Translavic Vertaalbureau
Onze vertalers staan voor u klaar.
 

Zo verzorgt Translavic de perfecte vertaling Zweeds

Translavic is een gecertificeerd vertaalbureau met de volgende bewezen methode voor een correcte vertaling van hoge kwaliteit.

 

1. Eerste vertaling: de eerste vertaler, een native speaker, zet uw tekst om van of naar het Zweeds. We zetten alleen professionele native vertalers in die hun moedertaal tot in de finesses beheersen.

 

2. Revisie: een tweede vertaler checkt hierna de vertaalde tekst tegen de brontekst. De tweede vertaler is eveneens een native speaker. Waar nodig brengt de revisor verbeteringen aan.

 

3. Kwaliteitscontrole: de projectmanager voor uw opdracht voert ten slotte een eindcontrole uit. In deze controle checkt de manager of de vertaling overeenkomt met de afgesproken wensen en doelen.

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wij spreken de taal van uw sector

Dankzij ons uitgebreide team van professionele vertalers en onze jarenlange ervaring hebben we expertise in een grote verscheidenheid aan sectoren. Hieronder vindt u enkele van de industrieën waarvoor we regelmatig vertalingen verzorgen. Staat uw sector niet vermeld? We moedigen u aan om toch vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen u dan graag wat wij op het gebied van vertalingen in uw markt kunnen betekenen.

 

Technische vertaling Zweeds

De technische vertalers Zweeds van Translavic vertalen instructies, handleidingen productspecificaties en andere technische documenten. Onze vertalers verstaan hun vak en hanteren het juiste jargon.
 
Meer informatie over vertalingen van technische teksten
 

Juridische vertaling Zweeds

Onze gediplomeerde vertalers zorgen voor een consciëntieuze vertaling van iedere juridische tekst. We zorgen voor een foutloze vertaling die dezelfde rechtskundige dekking biedt als het oorspronkelijke document.
 
Meer informatie over vertalingen van juridische teksten
 

Financiële vertaling Zweeds

Translavic zet alle letters, cijfers en komma’s ook in de vertaalde financiële tekst op de juiste plek. Onze financiële vertalers Zweeds houden rekening met uw doelen en indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.
 

 

Marketingvertaling Zweeds

Een pakkende, sprankelende tekst draait niet alleen om correct taalgebruik, maar ook om emotie. Onze native vertalers hebben een haarfijn taalgevoel en leggen het gewenste gevoel in uw reclametekst, folder, of andere commerciële uiting.
 

Medische vertaling Zweeds

Translavic is eveneens een medisch vertaalbureau met ervaring in vertalingen voor zowel medische professionals als niet-medici. Zo vertalen we bijvoorbeeld klinische studies en wetenschappelijke artikelen, evenals bijsluiters en medische productomschrijvingen.
 
Meer informatie over vertalingen van medische teksten
 

 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Wat vertaalt Translavic zoal?

We zijn in staat een grote diversiteit aan teksten professioneel te vertalen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van documenten die wij vertalen voor onze klanten. Ook als de tekstsoort die u wilt laten vertalen hieronder niet genoemd wordt, kunt u toch vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Contract laten vertalen Zweeds

Wilt u een overeenkomst van het Nederlands naar het Zweeds laten vertalen, of andersom, of misschien wel in combinatie met een andere taal? Translavic zorgt voor een nauwkeurige vertaling die dezelfde dekking biedt als het originele contract.

 

Voorwaarden laten vertalen Zweeds

Duidelijke voorwaarden zijn in het belang van alle betrokken partijen en kunnen potentieel een hoop problemen voorkomen. We verzorgen heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en verkoopvoorwaarden.
 

Handleiding laten vertalen Zweeds

Een instructie moet correct en duidelijk zijn. We zetten daarom een vertaler in met ervaring in uw branche. Zo hanteren we de vaktaal van uw markt en zorgen we voor een begrijpelijke handleiding in iedere taal.
 
Meer informatie over handleidingvertalingen
 

 

Folder of brochure laten vertalen Zweeds

Uw folder moet ook in een vreemde taal de juiste snaar raken. Uw tekst wordt altijd vertaald door een native speaker met een haarfijn taalgevoel. Zo zorgen we ook in uw vertaalde folder of brochure voor de gewenste uitstraling.
 

Website of webshop laten vertalen Zweeds

Het buitenland is dankzij het internet nog nooit zo dichtbij geweest. Wilt u de buitenlandse markt betreden? U bereikt potentiële klanten het beste in hun moedertaal. Translavic verzorgt wervende en converterende webteksten. Desgewenst ondersteunen we u ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO) zodat de populairste zoektermen terugkomen in de vertaling. We hebben ervaring met verschillende contentmanagementsystemen waaronder WordPress en Magento. Hierdoor kunnen we u de zorg rondom de websitevertaling geheel uit handen nemen.
 
Meer informatie over het vertalen van websites en webshopvertalingen.
 

Jaarverslag laten vertalen Zweeds

Onze financiële vertalers zetten graag uw jaarverslag om van of naar het Zweeds. We houden rekening met uw wensen en doelstellingen. Uiteraard behandelen we uw document discreet.

 
Hebt u interesse om een document door Translavic professioneel te laten vertalen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en we doen u snel een aantrekkelijk voorstel. Als u vragen hebt of meer informatie wilt, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Translavic is een vertaalbureau uit Overijssel dat van en naar alle Europese talen vertaalt, evenals in taalcombinaties met Chinees, Japans, Arabisch en Turks. Een overzicht vindt u op onze pagina talen.